Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd na truskawki w IV do Włoch |
Witam, czy ktoś się wybiera lub zna kogoś kto wyjeżdża do Włoch pod koniec kwietnia do Woch na truskawki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd na truskawki w IV do Włoch |
chyba naprawde chcesz trafic do burdelu.jak tam bida jak diabli ludzie nie maja roboty a oni polaków beda sciagac oszalałas i mam w tyłku co zrobisz ale hiszpanie włochy i te inne to naprawde ludzie pomyslcie
|
|
Nie jedź do Włoch! Ja bym nie ryzykował tam jechać do żadnej pracy! Ostrzegam poważnie przed wyjazdami do Włoch! To nie jest normalny kraj! Pełen Rumunów i Bułgarów! Znam przykre przypadki takich wyjazdów! człowiek lasu
|
|
Kolejna której nie chciało się nosić teczki, a teraz musi zbierać truskaweczki...
|
|
No i znowu na 4lomza forum jeszcze nikt nie uzyskał normalnej odpowiedzi.Hamy odpisują co się osiedlili w łomży za dotacje ojcofff he he
|
|
Tylko kolego te CHAMY nie muszą jeździć szwabom dupy podcierać albo włochom truskawki zbierać :)
|
|
To bardzo proszę te wszystkie mądre osoby, które twierdzą że nie powinno się wyjeżdżać, o załatwienie pracy w Łomży dla kobiety 50 lat, która bardzo chce i potrzebuje pracy, która jest bardziej pracowita i wytrwała niż wy wszyscy tu razem wzięci. Wszędzie tylko słyszy, przepraszamy ale my szukamy ludzi młodych od razu po studiach z 20 letnim doświadczeniem i 5 językami obcymi. Jeżeli nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie to niech się nie udziela, proszę tylko o kontakt osoby które już tam były lub znają kogoś kto tam był.
|
|
moja siostra ze szwagrem co roku wyjeżdżają do Włoch i jakos co roku wracają.pozdrawiam. Pozdrawiam.
|
|
oj lepiej jechac tam gdzie juz sprawdzone przez ludzi w ciemno nie radze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |