niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Straż Miejska

Godzina 14:45 panowie wyjeżdżają z pod hali wjeżdżają na Stary Rynek pod Sezam gdzie podchodzi do nich kobieta i rozmawiają tak do 15:00 słychać śmiechy co nie tylko po czym z powrotem wracają na swój parking.
Niżnej foto.

[foto]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fa036809c719036.html[/foto]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/088ae54d97df3859.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Straż Miejska

No i co z tego wynika??? Płaczesz dziecko z tego powodu? Pewnie Ty chciałęś tam wjechać ale nie mogłeś:)

......................

jaki typ

No i co boli cię to? Aż tak cię szczypało w oczy jak wracałeś z zatrudniaka czy nie spełniłeś się dzisiejszej nocy? może masz jakieś zaburzenia osobowości czy co?
Więc mówiąc w skrócie o co ci chodzi tak naprawdę człowieku? :)
Nie przyjęli cię?
A jak ja zrobię tobie zdjęcie jak stoisz godzinę pod zatrudniakiem albo ciągasz w jakiejś hurtowni paleciak to też dobre by było na forum?
Poza tym nie chciało się nosić teczki to trzeba teraz obserwować gadających pod halą strażników miejskich haha ;)

a moze chcial tez pogadac haaaaaaaaaaaa

Ludzie to mają problemy...no tak to z braku laku na pewno:) Napisz chłopie do przyjaciółki że masz problem...może rozwiążecie wspólnie hehe

......................

Bo straż miejska ma zapierdalać jak perszing na wysokości lamperii a nie opierdalać sie na pogaduszkach ..ja place ,ty płacisz-no chyba ze jesteś jednym z nich -i do ***** nędzy wymagam aby ten pseudo-twór wziął sie do roboty ..patrole piesze w weekend wieczorowa pora a nie wożenie dupska .koniec..******** kraj,pojebane władzę wszyscy na układach i po-rodzince a co najgorsze ludzi po lepszych szkołach i z lepszym i kwalifikacjami nie maja szans w tym kumoterstwie .a za tym idzie coraz gorsza jakość usług w każdym sektorze....

Nie ja płacę ani nie Ty tylko płaci im MIASTO, a to skąd miasto weźmie pieniądze to już strażników gówno obchodzi :D
Albo w inny sposób nie chcesz płacić na Straż Miejską, Policję czy Wojsko to wyjedź do Kongo czy San Marino... :D hah.

Kocham takie tematy jak ten :D Wychodzi tutaj prosto jak na talerzu, który z forumowiczów na bezrobociu siedzi albo który papla się w betonie na budowie :D
Dla mnie strażnicy miejscy to mogą sobie cały dzień na plaży leżeć... i gówno mnie to obchodzi!

no niek , jak sam pisał jest na rencie z powodu dysfunkcji mózgu

Jak tak to beczycie barany, że lumpy na Starym Rynku a jak SM wzięła się za robotę, to wam źle bo na środku 15 min. stali :):)

////////////////////////////////////////////////////////

A ty niunia z byłej renty nie płacisz podatków , a o pracy możesz pomarzyć, debili ze zrytą banią nie zatrudniają :):)

no nie.

to zastanawiające ale teksty w stylu ja płacę, z moich podatków ...
zawsze można usłyszeć od czerwonych nosów, bezrobotnych i pracujących na czarno, od tych więc którzy płaca najmniej albo w ogóle. ja też uważam, że straż miejska jest średnio potrzebna, ale jest, i trzeba być gnidą społeczną , gówniarzem lub zwyczajnie nieudacznikiem życiowym, zazdrosnym donosicielem, żeby zakładać takie tematy jak idiota co zaczął i ty co próbujesz go bronić.

donoszenie, skarżenie, podpierdalanie, zazdrość mają jednoznaczne konotacje pejoratywne - i to jest fakt, powszechnie znany,

ani ty ani on nie pisali byście takich głupot jak byście musieli się podpisać imieniem i nazwiskiem, to dlatego większość donosów jest anonimowa, bo kojarzy się z ludzkim k.urestwem.

" Nie ja płacę ani nie Ty tylko płaci im MIASTO"

a miasto to skąd ma kasę??? deko pomyślunku!

o pracy tych pasożytów miejskich jest program w TVN Turbo "Emil coś ...tam" zero pożytku to tylko zbieracze haraczu dla ratusza.

dla mnie to straż miejska powinna być rozwiązana ,dlaczego na tych naciągaczy mamy płacić mandaty ,ja już zapłaciłem , nie będę opisywać za co -szkoda pisania . Dla mnie to jest czarna mafia i kupa oprychów

Borys-50

Do mało rozumnych na tym forum ,skoro piszę że ja płace to tak jest i jakaś gnida nie będzie mi wpieralala inaczej i kur..maruderze jeszcze raz chetnie się z toba spotkam jak nie spierdolisz buraku...
Uważam ze instytucje wszystkie panstwowe są powołane do jakichs celów i z tych celów maja sie w pelni wywiazywac a twierdzenie że gowno cie to obchodzi jest co najmniej glupota i debilizmem bo winnej instytucji moze byc tak ze ktos z twoich bliskich lub ty sam bedziesz potrzebowal pomocy a zalozmy lekarz pojdzie sobie na pogaduszki to wtedy powiedz sobie ;A owno mnie to obchodzi" i zdychaj ,skoro tak uważasz ...miłego kretyni

no niek , a jaki był wynik pierwszego spotkania?

Płacisz, bo musisz i łaski nie robisz. Tak jak mówiłem strażnikom miejskim płaci miasto, a miasto może brać kredyty na ich pensje i tak naprawdę ch*j wam do tego :)
Jak komuś się nie podoba płacenie podatków w Łomży to proszę wyjechać do Kongo, Korei Północnej albo na Alaskę. Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma i nikt od nikogo na siłę podatków nie żąda. Wystarczy wyjechać jak nie pasuje :) Ja płacę też podatki i dopóki miasto zaspokaja moje podstawowe potrzeby to mam w ***** to czy płaci straży miejskiej czy dla samotnych matek albo dla bezrobotnych ;)
P.S - Nie powiem, że nie lubię straży miejskiej, bo ta formacja nie jest OD LUBIENIA, ale powiem, że formacja ta wymaga szerokiej reogranizacji i wielu zmian i nie darzę ich również sympatią,ale to nie temat na takie dywagacje.

Autor: no nie co tak brzydko sie zacofujesz jaq sie poce ty sie trzesiesz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org