Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adwokat Łomża |
Witam. Mógłby ktoś polecić jakiegoś dobrego adwokata z Łomży? Chodzi o sprawę o pobicie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adwokat Łomża |
Andrzej Anusewicz. Kancelarie ma On na dwornej, bronil mnie, polecam
|
|
mec Agata Przybysz
|
|
Chodzi o to że mam sprawę o pobicie że uszkodziłem gościowi lewe oko, a dostał ode mnie z prawej strony i mam na to świadków. Jest sens wynajmować adwokata i czy wgl mam jakieś szanse wyjść z tej sytuacji pozytywnie?
|
|
pod Wetą ?
|
|
Nie bierz żadnego adwokata z Łomży, a już na pewno nie polecam tego pana dwa posty wyżej. Mam z nim złe doświadczenia.
|
|
Haha, zgadzam się z "idaaaa" :D
|
|
NIE POLECAM MEC. WINCENTEGO WYBRANOWSKIEGO!!!!!!!!!! PORAŻKA, ZERO PROFESJONALIZMU!!! UWAŻAJCIE NA NIEGO BO NIC NIE ROBI W TWOJEJ SPRAWIE jeśli chcesz wygraną sprawę przegrać? - jeśli chcesz by Twój Adwokat dogadał się ze stroną przeciwną i działał przeciw Tobie? - jeśli chcesz by pisma do kolejnych instancji były pisanie nieumiejętnie? Tak, Mecenas WYBRANOWSKI jest właściwą osobą!!!
|
|
Masakra ...
|
|
"mam jakieś szanse wyjść z tej sytuacji pozytywnie?" - pozytywnie tz co? chciałbyś jeszcze odszkodowania od pokrzywdzonego czy może medal za odwagę? biłeś?, biłeś to teraz płacz i płać a nie się głupio tłumaczysz, że walnąłeś go z prawej a boli go lewa
|
|
Nie rozumiesz. Wiem, że bez konsekwencji się nie obędzie bo mimo wszystko uderzyłem go, ale przez to że ma uszkodzone to oko mam mieć zawiasy, więc powinno mieć wpływ to, że dostał z drugiej strony niż jest uszkodzenie..
|
|
Sprawa dzieje się w sądzie w Kolnie, a uczę się z Łomży więc tutaj szukam prawnika
|
|
to uszkodzenie oka to coś poważnego?
|
|
odradzam wybranowskiego, krzycho159 dobrze prawi.
|
|
rzekomo ograniczona widoczność w 20 %
|
|
nie bierz z lomzy oni sie znaja wez z ostroleki jakiegos,a zawiasy przezyjesz szybko mijaja chyba ze bedziesz dalej bil. kase wydasz i tak zawiasy dostaniesz 1 na 3
|
|
a jak nie to popraw dwa lata odpoczniesz i znowu poprawisz
|
|
Patrzę że brak tutaj poważnych ludzi
|