Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy stanowiska w Urzędzie Miejskim są dziedziczone? - zapytanie na sesji rady |
Świetnie Panowie Prezydenci, zięć prezydenta podlega pod zwierzchnictwo zastępcy prezydenta, a synowa zastępcy prezydenta, podlega pod zwierzchnictwo prezydenta i według was nie ma w tym nic dziwnego, wszystko jest legalne i zupełnie nie ma was o co podejrzewać. Resztę stanowisk otrzymują rodziny radnych lub osoby spokrewnione z pracownikami urzędu. Rozpisujecie konkursy pod konkretne osoby, a jak się trafią dokumenty innych ludzi, którzy jakimś cudem posiadają takie kwalifikacje, to i tak na stanowisku obsadzacie konkretną osobę, pod którą to miejsce zostało przygotowane. Czy wy myślicie, że ludzie tego nie widzą? Z kogo wy chcecie zrobić idiotów, z mieszkańców miasta? Coś niebywałego, że macie czelność jeszcze komentować zaistniałe sytuacje i odnosić się do pytać z wielkim oburzeniem. Chciałam napisać wstyd panowie, ale wy już nawet tego nie macie, bo ta bezczelność przekracza już wszelkie granice przyzwoitości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy stanowiska w Urzędzie Miejskim są dziedziczone? - zapytanie na sesji rady |
Niestety.
|
|
ALE CO PORADZISZ?? TAK JEST W KAŻDYCH INSTYTUCJACH.W STRAŻACH, POL.. BAN^K |
.
|
|
ALEŻ TA 4LOMZ niedopracowana, wiadomosci mozna pisac w TYT.TakieRZECZYtylkoWerze |
.
|
|
Re: Czy stanowiska w Urzędzie Miejskim są dziedziczone? - zapytanie na sesji rady |
haha ostatnio byłem świadkiem ciekawej rozmowy w Urzędzie Skarbowym.Stojąc w kolejce za złozenem pita przy sasiednim okienku rozmawiały dwie panie -jedna obecny pracownik druga emerytowany ktora tez skladala dokumenty.Obecny pracownik pyta drugiej pani czy zna dziewczyne ktora ja obsluguje a ta ze nie mozliwe bo to zbyt odlegle czasy -na to druga pani ze to corka pani x ktora tutaj pracuje itp. itd. Po chwili pani obecny pracownik stwierdzila ze juz niedlugo jej dzieci tez ja zastapia -US -firma rodzinna
|
|
To pewnie o mnie mówiła , bo ja tam bede teraz pracowac. :)
|
|
Pani Krynicka podjęła bardzo Ciekawy temat. Uważam ze jej pytanie odnośnie dziedziczenia miejsc pracy w UM jest jak najbardziej na miejscu. Kobieta konkretna która umie wyłożyć kawę na ławę. Oby takich ludzi było więcej. Zagłosuje na nią w następnych wyborach.
|
|
A pani Krynicka to jak znalazła swoją pracę.... Ja się tak zastanawiam
|
|
była na castingu
|
|
Ale to nie tylko w mieście!! W gminie, szkołach także! I wszyscy to widzą...chciałam zgłosić machlojstwo rodzinne, to tylko usłyszałam, że jestem na początku kariery zawodowej i żebym się dobrze zastanowiła. Szkoda, że tego nie nagrałam...
|
|
OŚWIADCZAM, ŻE NIE BĘDĘ UBIEGAŁ SIĘ O REELEKCJĘ ! ... PREZYDENT
|
|
A TERAZ DRODZY MIESZKAŃCY POCAŁUJCIE MNIE W DU.PĘ! ...PREZYDENT
|
|
Amen Świat cyrk, ludzie komedianty!
|
|
tak bylo, jest i bedzie wszedzie...
|
|
Pani Patrycja Jatczak spełniła wszystkie wymagania określone w ogłoszeniu o naborz e na w/w stanowisko. Ukończyła Wyższą Szkołę Administracji Publicznej w Białymstoku na kierunku administracja w specjalności administracja celna uzyskując tytuł licencjata. Ukończyła szkolenia z zakresu: „Dotacje dla przedsiębiorstw w ramach działania 1.4 RPO WP”, „Wyznaczanie kierunków wydatkowania środków unijnych w latach 2014-2020”, „Dotacje z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego dla przedsiębiorstw”. Posiada doświadczenie zawodowe w zakresie zasad ubiegania się o wsparcie finansowe ze środków unijnych. Ilość punktów uzyskana z przeprowadzonego testu kwalifikacyjnego oraz rozmowy kwalifikacyjnej zagwarantowała Pani Patrycji Jatczak drugie miejsce. Poinformowała o dobrej umiejętności obsługi komputera oraz bardzo dobrej znajomości języka angielskiego. Posiada wiedzę i umiejętności niezbędne do wykonywania pracy na powyższym stanowisku. Łomża, dnia 7 września 2012 roku. Wytwarzający Inf. : Prezydent Miasta Łomża Mieczysław Leon Czerniawski Moje pytanie, więc w końcu, kto zatrudnił Panią P. Jadczak, czyżby prezydent Łomży zapierał się własnego podpisu?, co ma wspólnego administracja celna z rozwojem funduszy zewnętrznych?, jak ogromne doświadczenie zawodowe mogła mieć osoba w wieku 23 lat? i dlaczego nie wybrano magistra specjalizującego się w dziedzinie funduszy europejskich tylko licencjata?
|
|
Autor: antywszystko to wytlumacz nam jak znalazla ta prace ,bo ja mysle ze uczyla sie skonczyla szkole docelowo i jest w swoim zawodziea to co powiedziala to ma racje (forum to tylko gazetaoby sie dobrze sprzedac)i takich ludzi szanuje ,bo nie walcza o ciebie , tylko o wolne slowo wielki szacun dla pani krynickiej
|
|
debilem sie urodziles debilem umrzesz 100 lat 100lat niech zyje nam
|
|
pan wice niech nie zastrasza l sadami niech sie zajmie miastem lomza a sady go osadza
|
|
a wybory do obory Poszli spolka dyrektory Popatrzyli, powąchali Swoje typy pozgłaszali Jeden wybrał owcę białą Drugi krowę nieco starą Trzeci podszedł do koguta Lecz nie brzmiała wspólna nuta
|
|
sami takich idiotów wybraliście przepraszam ten co straszy prypomina jasie fasole Jasiu ! Nie strasz nie strasz bo sie zesrasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |