piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy gra ktoś w Łomży w karcianki??

Siema. Czy ktoś w Łomży gra może w WarCry, albo w coś ciekawego i godnego do polecenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy gra ktoś w Łomży w karcianki??

Nasze miasto to pustynia fantastyki... Mimo usilnych prob reanimacji podejmowanych przez kilka osob nic sie nie zmienilo. "Miniaturka" z karciankami i podrecznikami do systemow, audycja w dawnym BAB-ie, Smyk z figurkami do systemow bitwenych, konwenty w hufcu... Nigdy tak naprawde to u nas sie nie przyjelo.
W miare dobrze trzyma sie jeno grupa Battlowcow, toczaca batalie swoimi malymi figurkami praktycznie co tydzien. Jednak czesc z nich na codzien pracuje albo studiuje poza Łomza, wiec trudno o nich mowic lomzyniacy. Mamy jeden problem, brak porzadnego zaplecza studenckiego - wszyscy wynosza sie z Lomzy i bardzo malo odpowiedzialnej mlodziezy zostaje w naszym miescie. Podobne problemy targaja naszymi rycerzami, ale na szczescie jest jeszcze spora grupa mlodych ludzi z ambicjami - i liczba adeptow ruchu rycerskiego w lomzynskim grodzie w jakis sposob jednak sie powieksza.

Kto by pomyslal ze kiedys takie ogloszenie bedzie na forum... Zaiste, swiat ku zagladzie zmierza.

klaniam sie nisko
Krzysztof "Indar" Babinski
Choragiew Ziemi Lomzynskiej

Cos Twoj mail nie odpowiada, chyba zle podales przy rejestracji.
I.

Faktycznie, pomieszaly mi sie konta :) Jak cos to wysylaj na hugomen@o2.pl. Hmmm.... Tak się właśnie zastanawiałem nad kupnem startera WarCry, ale doszedłem do wniosku, że chyba leżałby tylko na półce, bo nie znalazłbym kompana do gry... Faktycznie, RPG w Łomży leży. Znam kilku gości grywających natarczywie w Magica a prócz tego - pustki....
PS. emirv to też ja :)

Alez bys znalazl...
Zapraszam na poczte.

klaniam sie nisko
Indar

Hhe. Ja gram ze znajomymi w Magię i Miecz. Gra stara ale fajna. Może ma ktoś instrukcję do planszy "Kosmiczna otchłań" ??

---------------------------------------------
lomza city
---------------------------------------------

Ja też dużo grałem w Magiczny Miecz i też uważam że jest fajny. Niestety dysponuję tylko główną planszą i labiryntem magów. Dokładniej - nie jest to sprzęt mój, tylko pożycznany od sąsiada, ale on i tak z niego nie korzysta :) A instrukcji nie posiadamy ani do jednej ani do drugiej planszy.

Ja gram w neuroshime.czy jest któs kto gra w ksiażkowe RPG

Jest ktoś, kto grał, tylko teraz nie ma z kim ;]

Chetnie bym z tobą zagrał mam jeszcze kilku chętnych

Za kilka dni będę już zaopatrzony w talię do WarCry :). Na razie same common, ale na początek dobre i to. Wtedy może z kimś zagram i skorzystam z jego dobrych rad ;p

To zapraszam na mala partyjke :) Ale rad nie udziele, bo sam z checia bym ich posluchal... :)
klaniam sie
Indar
ChZŁ

W razie czego moje gg: 2126671 ;)

W sumie można by się gdzieś spotykać co jakiś czas i nie poddawać się łomżyńskim "wiatrom pustyni" jeśli chodzi o RPG :). Tylko ciekaw jestem jak stoimy wiekowo wzgledem siebie...... ;]

A ja czekam na zaproszenie jakiegoś mistrza gry na sesyjkę WarHammera... czy Śródziemia...? ....może być nawet świat Sapkowskiego..... znajdzie się jakaś postać... .:D

---
PGG

Jestem za. Czy mistrzwac, czy pograc... Ale niestety wyjezdzam... :(
klaniam sie
Indar
ChZŁ

Ja mam w miarę czasu i jestem `na głodzie' ;]

Odświeżam temat i dokładam linka do świeżo powstałego forum, którego celem jest zrzeszanie graczy. Zapraszam do aktywnego uczestnictwa.

www.fantastyczna.lomza.prv.pl

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org