Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opony letnie - kiedy? |
Czy ktoś z towarzystwa wymienił już opony na letnie? Pogoda za oknem jest wiosenna ... Myślę, że można powoli myśleć o wymianie... Jakie ogumienie najlepiej sprawuje się na naszych drogach: Goodyear, Michelin a może Dębica?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opony letnie - kiedy? |
Zależy od samochodu, przebiegów itp. Sama marka to słaby wyznacznik odpowiedniej opony.
|
|
juz mozna sniegu nie bedzie:) ja polecam goodyear co rok mam tej firmy i nie narzekam..
|
|
ja już z 3 tyg temu wymieniłem , a prawda jest taka że jak jeździsz normalnie bez szaleństw to każde będą dobre , ważna wysokość bieżnika
|
|
bez znaczenia opony michel kiedy zmieniac jak rano jest wiecej niz 8 stopni o 6 rano zreszto opony maja znaczenie jak w sezonie robisz 40 tys km Max
|
|
Opony które wymieniłeś są zbliżone do siebie pod względem parametrów technicznych oraz trwałości. Materiały użyte do produkcji oraz sam proces ich wytwarzania są bardzo zbliżone do siebie. Porównaj ceny na skąpcu http://www.skapiec.pl/cat/2100-opony-osobowe.html i wybierz te najtańsze. Opony to nie okulary - gdzie jakość ściśle skorelowana jest z ceną.
|
|
Tylko nie barumy !!! Kibel
|
|
continental lub michelin a z zmiana to mozna jeszcze poczekac bo w kwietniu jeszcze wszystko mozliwe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |