sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży lub okolicy dobry serwis klimy samochodowej?

Witam!
Jak w tytule.... Poszukuję w Łomży lub okolicy jakiegoś dobrego serwisu klmiatyzacji samochodowych, bądź warsztatu, który się tym zajmuje. Chodzi mi o wykonanie przeglądu, uzupełnienie czynnika i ewentualne oczyszczenie. Z góry dzięki za info.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży lub okolicy dobry serwis klimy samochodowej?

Na spokojnej jest zaklad zajmujacy sie klimatyzacjami. Oni pewnie zrobia.

Koło Konarzyc w Salonie Seata robią klimę, z tego wiem to i w Renault oraz w Klimamedzie (na Wyszyńskiego).

Latam, Skaczę i jeżdżę

W ŁOMŻY I W KONARZYCACH NIE MA SALONU SEATA BUHEHEHEH

W Janowie za stacją paliw w pierwszym budynku znajduje się warsztat w

którym posiadają odpowiednie urządzenie (pełen automat), który wykona

wszystkie czynności związane z tym koszt takiej usługi to 150zł jest to

cena naprawde dobra i polecam ci bo sam robiłem u nich tą usługę,która

potrwa to około 40min.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

wiec przy byłym salonie seata i z czego radość??

u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/, a zabawne jest to, ze u mnie bez klimy ani rusz, a w polsce mozna przezyc/dzisiaj u mnie tylko 28'C, a lato przed nami/

Rozumiem, ze masz w Stanach zaklad mechaniki pojazdowej lub cos w tym stylu skoro piszesz "u mnie"?
Z czym w Polsce dobrze, ze u nas 150zl a tam 150 dolcow? Wiec pomysl sobie, ze 150 dolcow tam zarobisz szybciej niz u nas porzecietny czlowiek 150zl.
Oczywiscie biorac pod uwage obywateli USA (nie nielegalnych imigrantow), dla ktorych 150dlcow dniowki nie jest niczym nadzwyczajnym.
Tutaj (w naszym wojewodztwie) zarobienie 150zl netto zajmie srednio 2 dni. Wiec powiedz w czym mamy dobrze?

u mnie, znaczy w moim miejscu zamieszkania, co znaczy, ze w stanach-tak sie popularnie mowi'u mnie', majac na mysli dom, ulice, miasto, kraj, czyli 'swoje' miejsce na swiecie

150 dol. w stanach ma znacznie wyzsza wage/czyt. wartosc/ niz 150 zl w polsce,a poza tym, jak napisalam, ja musze dbac o klimatyzacje w samochodzie, a w polsce kierowca moze-to roznica wynikajaca z roznicy temperatur
nie jestem nielegalnym imigrantem, jesli do mnioe pijesz/o ile pijesz/, a nielegalni potrafia zarabiac i po 400 dol. na dzien,to kwestia umiejetnosci, nie papierow

Pomuszcie popsula mi sie klima w passacie klimatronik wcale sie niezalancza gdzie w lomzy takie cos naprawiaja???

KONIU JAK CHCESZ ŻEBY KLIMA ZAŁĄCZYŁA CI SIE W MINUSOWĄ TEMPERATURE?????

Wiem ze przyminusowej nie wlaczy sie ale ja jestem teraz na wyspach i jest tu 12stopni ciepla i sie nie wlacza wyswietlacz mryga pare sekund i tyle w poniedzialek wyjezdzam z tad do lomzy i chcialbym wiedziec gdzie naprawiaja takie zeczy.

Autor: bella (---.nwrknj.east.verizon.net)
napisał:
cyt: "u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/ ...."
A po ile u Ciebie jest w sTANACH benzyna? Bo w Polsce niedawno kosztowało ok. 1,5 dolara za litr. Zapewne mamy dobrze !?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Do bella !
Smieszy mnie twoja wypowiedz.
nie jestem nielegalnym imigrantem, jesli do mnioe pijesz/o ile pijesz/, a nielegalni potrafia zarabiac i po 400 dol. na dzien,to kwestia umiejetnosci, nie papierow
Spedziłem kilka latek w USA i o takich zarobkach nie słyszałem.Zgodze sie z zarobkami do 220 $ dniowki ale nie tyle.Chyba sie pomyliłas troche.
5 dni po 400$ to 2000$ tygodniówki co daje 8000 $ na miesiac wiec nie przesadzaj prosze,bo to jest nie realne pracujac u kogos.

PS.
I nie pisz ze zarabiaja tak własciciele firm,bo to juz inna bajka nie dla nas emigrantow.

RUMCAJS

Na poznańskiej niedaleko w. polskiego jest serwis co nabija.

Koniu klima nie włączy ci się nawet przy 12 stopniach to jest za zimno. Chyba że w samochodzie mocno nagrzejesz tak żeby było co najmniej powyżej 16 stopni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org