Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
słodki piesek |
szukam własciciela dla malutkiej suczki.Ma około 6 tygodni,jest bardzo malutka maść podobna do rasy beagle-na bużce ma brązowe plamki.Bardzo chciałbym ją zatrzymać ale niestety mam agresywnego psa i niema szans na to by ze sobą żyli.suczka jest grzeczna ,zdrowa i czysciutka-robi siusiu i kupke na dworzu.potrzebuje miłości i opieki.mój telefon 660 435 694
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: słodki piesek |
Szukam prawdziwej suki ale na dwóch nogach???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
A duza ona urosnie? bo moja kumpela szuka psa ;-) ale ona chce duzego Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
nie raczej będzie mała pewnie do wagi 5-8 kg max.
|
|
sie okazuje ze bydle 50 kg;]
|
|
Jak nie widziało się matki psa , wielkość można poznać po łapach jak ma małe drobne łapki teraz to będzie małym pieskiem , jak ma grube i wielkie to będzie wielki
|
|
i ma pyszczek lub mordkę czy mordeczke ale napewno nie buźke gdyż ta nazwa przysługuję tylko małym dzieciom gatunku ludzkiego a nie psiego.
|
|
Koma a szympans ??. Wszak ma 96% genomu ludzkiego albo raczej to my mamy 96% szympansiego. Byli wcześniej niż nasz gatunek. Chociaż niektórych to i małpy się powinny wstydzić :). ________ Malachit
|
|
Poczekamy aż urośnie wtedy będzie coś pewnego???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
... co do słodkich piesków, to ja wolę lekko osolone :D ________ Malachit
|
|
" bo moja kumpela szuka psa ;-) ale ona chce duzego" To niech się przejdzie do schroniska...
|
|
Lubię psy, ale za długo się gotują.???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
nemo coś dla twojej kumpeli?? Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |