Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół na wesele |
Witam, Planuję ślub w 2014 roku i szukam zespołu, zastanawiam się nad zespołem Hammer lub Korona z Białegostoku. Jak prowadzą zabawę, itd, Z góry dziękuje za info :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół na wesele |
Kiedyś czytałam na forach o Hammerze i dużo pozytywnych opinii było ;) Jednak mi samej jakoś nie pasuje. Zobacz zespół Sami Swoi - też z Białegostoku. Strasznie dużo zabaw, pooglądaj filmiki ;)
|
|
też polecam Sami Swoi byłem na kilku weselach gdzie grali zabawa nie do opisania:) Bracia Lewkowscy też są godni polecenia
|
|
Dziękuję za informację :)
|
|
żeby mieć na slubie w 2014r zespol Sami Swoi to bys musiala o kapeli pomyslec gdzies w 2012. Kalendarz maja tak zapchany ze szok... dzwoniliśmy do nich w czerwcu 2013 z pytaniem na 2014 i mieli już wszystkie weekendy zajęte.
|
|
A oni śpiewają na żywo? Właśnie sprawdziłam ich terminarz i maja zajęte. Może jakiś inny polecicie?
|
|
Ja polecam zespół Ronix . Grali u mnie na weselu .Polecam
|
|
TENIX Z ŁOMŻY GRALI NA WESELU U MNIE I BYŁO BARDZO MIŁO UMIEJĄ POPROWADZIC ZABAWETommek napisał(a): tomi
|
|
zespół Hammer jest ok, śmiało polecam. U mnie na weselu grał Vabank - też polecam. W zespole są nauczyciele z Szkoły Muzycznej, więc raczej się znają na tym co robią :-)
|
|
Polecam zespół Milenium z Łomży, profesjonaliści w każdym calu, muzycy z wykształcenia, Żaklina, która śpiewa w tym zespole gra również na skrzypcach.
|
|
rowniesz polecam zespol sami swoi sa dobrzy w tym co robia
|
|
Ale Gramy Białystok mozna sobie na youyube wpisać i zobaczyć
|
|
http://www.zespoldamis.pl/
|
|
Nie prościej byłoby umówić się z kapelą na próbę i zobaczyć jak grają.Nie każde wesele jest takie same, raz gorzej raz lepiej, jak to wyjdzie i tak naprawdę, nie ma złotego środku na to żeby Twoje wesele było te najlepsze aczkolwiek każdy będzie się starał by tak było, orkiestra , goście ... ale gusta są różne i nie wiadomo, gdzie uderzyć , z resztą i tak zespół to jest najtańsza sprawa jaką się będziesz zaprzątać głowę. Pozdrawiam.
|
|
delta z zambrowa ja mialam na swoim weselu i jestem zadowolona
|
|
Polecam zespół, który już ma na rynku swoją markę, czyli taki ,który wie o co chodzi. Zazwyczaj to jest minidisc ,lub mp3 ,ale to nie oto chodzi,więc proponuję się skupić na tym, co dana kapela ma w zanadrzu by zabawić gości Bo dajmy na to mój wujek to umiał z badyla zrobić fujarkę i zagrać na niej ,lecz nie koniecznie trza go nazwać muzykiem
|
|
polecam zespół cool
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |