niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół na wesele

Witam,
Planuję ślub w 2014 roku i szukam zespołu, zastanawiam się nad zespołem Hammer lub Korona z Białegostoku. Jak prowadzą zabawę, itd, Z góry dziękuje za info :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół na wesele

Kiedyś czytałam na forach o Hammerze i dużo pozytywnych opinii było ;)
Jednak mi samej jakoś nie pasuje. Zobacz zespół Sami Swoi - też z Białegostoku. Strasznie dużo zabaw, pooglądaj filmiki ;)

też polecam Sami Swoi byłem na kilku weselach gdzie grali zabawa nie do opisania:) Bracia Lewkowscy też są godni polecenia

Dziękuję za informację :)

żeby mieć na slubie w 2014r zespol Sami Swoi to bys musiala o kapeli pomyslec gdzies w 2012. Kalendarz maja tak zapchany ze szok... dzwoniliśmy do nich w czerwcu 2013 z pytaniem na 2014 i mieli już wszystkie weekendy zajęte.

A oni śpiewają na żywo? Właśnie sprawdziłam ich terminarz i maja zajęte. Może jakiś inny polecicie?

Ja polecam zespół Ronix . Grali u mnie na weselu .Polecam

TENIX Z ŁOMŻY GRALI NA WESELU U MNIE I BYŁO BARDZO MIŁO UMIEJĄ POPROWADZIC ZABAWETommek napisał(a):

tomi

zespół Hammer jest ok, śmiało polecam. U mnie na weselu grał Vabank - też polecam. W zespole są nauczyciele z Szkoły Muzycznej, więc raczej się znają na tym co robią :-)

Polecam zespół Milenium z Łomży, profesjonaliści w każdym calu, muzycy z wykształcenia, Żaklina, która śpiewa w tym zespole gra również na skrzypcach.

rowniesz polecam zespol sami swoi sa dobrzy w tym co robia

Ale Gramy Białystok mozna sobie na youyube wpisać i zobaczyć

http://www.zespoldamis.pl/

Nie prościej byłoby umówić się z kapelą na próbę i zobaczyć jak grają.Nie każde wesele jest takie same, raz gorzej raz lepiej, jak to wyjdzie i tak naprawdę, nie ma złotego środku na to żeby Twoje wesele było te najlepsze aczkolwiek każdy będzie się starał by tak było, orkiestra , goście ... ale gusta są różne i nie wiadomo, gdzie uderzyć , z resztą i tak zespół to jest najtańsza sprawa jaką się będziesz zaprzątać głowę. Pozdrawiam.

delta z zambrowa ja mialam na swoim weselu i jestem zadowolona

Polecam zespół, który już ma na rynku swoją markę, czyli taki ,który wie o co chodzi. Zazwyczaj to jest minidisc ,lub mp3 ,ale to nie oto chodzi,więc proponuję się skupić na tym, co dana kapela ma w zanadrzu by zabawić gości Bo dajmy na to mój wujek to umiał z badyla zrobić fujarkę i zagrać na niej ,lecz nie koniecznie trza go nazwać muzykiem

polecam zespół cool

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org