Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skup makulatury |
Czy wie ktoś czy w łomży jest jakiś aktualny skup makulatury i jakie są ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skup makulatury |
kiedys to byl za zajezdnia pks
|
|
ojciec gazety kupowal a ja mu sprzedawalem
|
|
WZGS obok Stacji Kontroli Pojazdów, cena? Szczerze to fatalna chyba ze masz pareset kilo
|
|
Oki dzięki za info
|
|
Ma kilka ton zużytego papieru toaletowego :)
|
|
Nie wiem jak Ty ale ja zużyty papier wyrzucam a nie kolekcjonuje :)
|
|
Dobra, dobra nie zgrywaj teraz bogacza.
|
|
10gr za kilogram na WZGS
|
|
na Spokojnej daje trochę więcej ale musisz dużo mieć żeby na wagę samochodem wjechał bo chyba swojej wagi takiej małej to nie ma i na oko płaci
|
|
Kiedyś też w ramach ekologii zawiozłam makulaturę do skupu na WZGS. Szczerze powiedziawszy średnia to ekologia, bo koszt paliwa na dojazd jest niewiele mniejszy niż kasa którą się za tę makulaturę otrzymuje ;) 1 zł za 10 kg :) Obsługująca mnie Pani zapytała, czy chciało mi się ciągnąć tę makulaturę, po spotkaniu z takim podejściem owszem, następnym razem już mi się ciągnąć makulatury nie chciało - papiery wyrzucam do odpowiedniego pojemnika w śmietniku osiedlowym ;)
|
|
ja znam bardzo dobrą firmę zajmującą się skupem makulatury :) zajrzyjcie na ich stronę http://firstrecycling.pl/rodzaje-odpadow/makulatura/
|
|
pamiętam czasy, kiedy za butelkę szklaną (plastiku nie było, chyba, ze to był patyczek z lizaka) na Stacha Konwy płacili 1 złotówkę.
|
|
sprawdź jeszcze tutaj, mają dobre ceny http://ekopartner-silesia.pl/oferta/skup-odpadow-poprodukcyjnych/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |