Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy gra ktoś w Łomży w karcianki?? |
Siema. Czy ktoś w Łomży gra może w WarCry, albo w coś ciekawego i godnego do polecenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy gra ktoś w Łomży w karcianki?? |
Nasze miasto to pustynia fantastyki... Mimo usilnych prob reanimacji podejmowanych przez kilka osob nic sie nie zmienilo. "Miniaturka" z karciankami i podrecznikami do systemow, audycja w dawnym BAB-ie, Smyk z figurkami do systemow bitwenych, konwenty w hufcu... Nigdy tak naprawde to u nas sie nie przyjelo. W miare dobrze trzyma sie jeno grupa Battlowcow, toczaca batalie swoimi malymi figurkami praktycznie co tydzien. Jednak czesc z nich na codzien pracuje albo studiuje poza Łomza, wiec trudno o nich mowic lomzyniacy. Mamy jeden problem, brak porzadnego zaplecza studenckiego - wszyscy wynosza sie z Lomzy i bardzo malo odpowiedzialnej mlodziezy zostaje w naszym miescie. Podobne problemy targaja naszymi rycerzami, ale na szczescie jest jeszcze spora grupa mlodych ludzi z ambicjami - i liczba adeptow ruchu rycerskiego w lomzynskim grodzie w jakis sposob jednak sie powieksza. Kto by pomyslal ze kiedys takie ogloszenie bedzie na forum... Zaiste, swiat ku zagladzie zmierza. klaniam sie nisko Krzysztof "Indar" Babinski Choragiew Ziemi Lomzynskiej
|
|
Cos Twoj mail nie odpowiada, chyba zle podales przy rejestracji. I.
|
|
Faktycznie, pomieszaly mi sie konta :) Jak cos to wysylaj na hugomen@o2.pl. Hmmm.... Tak się właśnie zastanawiałem nad kupnem startera WarCry, ale doszedłem do wniosku, że chyba leżałby tylko na półce, bo nie znalazłbym kompana do gry... Faktycznie, RPG w Łomży leży. Znam kilku gości grywających natarczywie w Magica a prócz tego - pustki.... PS. emirv to też ja :)
|
|
Alez bys znalazl... Zapraszam na poczte. klaniam sie nisko Indar
|
|
Hhe. Ja gram ze znajomymi w Magię i Miecz. Gra stara ale fajna. Może ma ktoś instrukcję do planszy "Kosmiczna otchłań" ?? --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Ja też dużo grałem w Magiczny Miecz i też uważam że jest fajny. Niestety dysponuję tylko główną planszą i labiryntem magów. Dokładniej - nie jest to sprzęt mój, tylko pożycznany od sąsiada, ale on i tak z niego nie korzysta :) A instrukcji nie posiadamy ani do jednej ani do drugiej planszy.
|
|
Ja gram w neuroshime.czy jest któs kto gra w ksiażkowe RPG
|
|
Jest ktoś, kto grał, tylko teraz nie ma z kim ;]
|
|
Chetnie bym z tobą zagrał mam jeszcze kilku chętnych
|
|
Za kilka dni będę już zaopatrzony w talię do WarCry :). Na razie same common, ale na początek dobre i to. Wtedy może z kimś zagram i skorzystam z jego dobrych rad ;p
|
|
To zapraszam na mala partyjke :) Ale rad nie udziele, bo sam z checia bym ich posluchal... :) klaniam sie Indar ChZŁ
|
|
W razie czego moje gg: 2126671 ;)
|
|
W sumie można by się gdzieś spotykać co jakiś czas i nie poddawać się łomżyńskim "wiatrom pustyni" jeśli chodzi o RPG :). Tylko ciekaw jestem jak stoimy wiekowo wzgledem siebie...... ;]
|
|
A ja czekam na zaproszenie jakiegoś mistrza gry na sesyjkę WarHammera... czy Śródziemia...? ....może być nawet świat Sapkowskiego..... znajdzie się jakaś postać... .:D --- PGG
|
|
Jestem za. Czy mistrzwac, czy pograc... Ale niestety wyjezdzam... :( klaniam sie Indar ChZŁ
|
|
Ja mam w miarę czasu i jestem `na głodzie' ;]
|
|
Odświeżam temat i dokładam linka do świeżo powstałego forum, którego celem jest zrzeszanie graczy. Zapraszam do aktywnego uczestnictwa. www.fantastyczna.lomza.prv.pl Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |