piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim jest Kościelny???

Taka Szara myszka zarabia w kraju minimum 2400 zł na ręke.kosi se trawke w lato siedzi w ciepelku w zime czasem odsniezy i roboty szuka tu stuknac tu puknąć aby ksiądz widział ze jest .100 sobie od ślubu życzy 300 za wykopanie dołka pod grób. więc robota jak marzenie a i jeszcze dziadowi mieszkanie dają.Ludzie często na chleb nie mają a w kościele miedziane rynny wieszają.Chore jest utrzymywanie takiej instytucji czemu zamiast opodatkować całą tą mafię łatwiej podnosic podatki w tym kraju?Boli mnie bardzo ze musze mocno się starać aby 500 w tygodniu zarobić a kosciuł z darów nowe samochody sobie funduje.nie mieszam do tematu polityków chodz z nich większe są złodzieje.czy tylko mnie to drazni?jak bym się wypowiedział na temat łomży i polityków to zapewne prokurator miał by nową sprawę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim jest Kościelny???

Koscielny to inaczej giermek Czarnego Alibaby.

Zamknac mafie w wiezieniu

Holy Cow ja myślę że siłą ci nikt nie wyjmuje kasy z kieszeni,nie chcesz to nie dawaj ale głupot nie pieprz na forum. Jak chodzi o miedziane rynny to chcę Ci powiedzieć ze u mnie też są miedziane. A tak wogóle to nie dziwię się że musisz się starać na 500 tygodniowo (uwazam ze w Twoim przypadku to i tak dużo) skoro nie potrafisz napisać poprawnie słowa Kościół.Pozdrawiam.

Zazdrość Cię zżera? Zatrudnij się jako kościelny i też będziesz zarabiał kupę forsy "za leżenie w ciepłym wyrku".

Wszystko to - CZARNA ZARAZA - Na dolegliwości polecam PLEBANOL.

MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.

Holy Cow jesteś płytki i nie myślący człowiek. Też możesz być kościelnym, lekarzem, prokuratorem tylko trzeba było chodzić do szkoły. Zazdrość Twoja jest bezpodstawna. Każdy może Ci pozazdrościć tych ponad dwóch kawałków na miesiąc. A jeszcze jedno jeśli Kościół Ci się nie podoba to do niego po prostu nie chodź.

w poście zawarte było coś,co Wam umknęło."...opodatkować całą tą mafię..."
byłbym za,ale w tej kwestii nikt mnie o to nie spyta...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Najłatwiej zwalić wszystko na pisownie ,źle pisze to napewno margines społeczny.W życiu nie chciał bym nim być ,dla mnie to jest darmozjad!

A jaką Ty pracę wykonujesz, że nie uważasz się za darmozjada? Pewnie leżysz w domu narzekasz, że nie masz pracy i pobierasz kuroniówkę na którą robią zrzutę wszyscy pracujący. Wiesz co Ci powiem najłatwiej jest oceniać i krytykować innych. Przyjrzyj się sobie i swojemu życiu a potem pogadamy.

No napewno nie siedze 8 godzin i czysty wracam do domu.

Masz pretensje do garbatego ,że ma dzieci proste.....jesli uwazasz ,że kościelny to darmozjad i nie powienien dostawać za swoja prace pieniędzy,to może ty za "Bóg zapłać" wykopiesz dołek na cmentarzu i bedziesz słuzył ludziom świątek ,piątek i w niedzielę pseudo"bohaterze"!!!!

Jeśli już pracować w kościele to z powołania i za darmo,tak samo jak wszyscy księża,politycy,radni,burmistrze i reszta hołoty powinni max najniższą krajową dostawać.czarne pasterze zarabiają krocie a ani złotówki podatku nie płacą a normalnego obywatela można jeb...ać do usra...nej śmierci z każdej złotówki.Pseudo mochery mod komuna się prosze nie wypowiada tak samo osoby na utrzymaniu rodziców.Wiem że można fajnie poopowiadać jacy dobre te instytucje....caritas bierze 70 % z wpłat kurde...Jurek ma 10% i aferę na cały kraj robią propagandę sieją.

Masz zerowe pojęcie o prawie podatkowym to się nie wypowiadaj...

Jak żyć? W tym kraju zwanym polsko, gdzie jeden ma wszystko a inny nic.

Nie rozumiem was. Użalacie się nad sobą to idźcie do pracy za darmo. To jakaś żenada. Zamiast użalać się nad sobą spójrzcie na Wasze życie z tej pozytywnej strony. Zazdrość ludzka nie ma granic i podstaw jakichkolwiek. Świat jest piękny idzie wiosna, macie pracę, życie poukładało się nie najgorzej, zdrowie dopisuje. Spójrzcie na tych co mają gorzej. Brak zdrowia, zwolnili z pracy, grozi eksmisja za niepłacenie czynszu itd. Mam wrażenie że tu na forum piszą same dziadki co to już nie potrafią myśleć pozytywnie.

taki sam zlodziej jak ksiadz

Gosc ode mnie z osiedla jest koscielnym i zarabia najnizsza krajowa , wiec jakie 2400 na rękę hehe

Zyta a który ksiądz Cię okradł? Mów szybko zrobimy na niego donos.

Koscielny to inaczej tzw. ŁACH CMENTARNY

Minimalna krajowa to dla pracodawców za dużo do zapłacenia!

Pewien pan to ładnie zaśpiewał ;

Powiem, że żyję w świeckim państwie
Kiedy stąd znikną wpływy watykańskie
Powiem logika, gdy zamiast pomnika
Zobaczę na ulicach, że nikt już nie zdycha
Powiem demokracja,
Gdy demonst* będzie miała ją faktycznie,
Nie teoretycznie, tak
Powiem, że prawda tutaj się liczy
Kiedy z mównicy znikną obłudnicy
Powiem, że żyję w państwie prawa
Kiedy ich wszystkich uda się skazać
Powiem, że przemoc** kończy przemowy
Kiedy z Polski znikną święte krowy
Powiem, że słowa mają tutaj wartość
Kiedy karalność obejmie podwójną moralność.

Państwo policyjne, państwo wyznaniowe
Masz tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org