piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
osk która najlepsza

która najlepsza szkoła nauki jazdy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: osk która najlepsza

ta NAJTAŃSZA

OSK Kaminski-zdalam egazmin za pierwszym razem

Polecam Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Łomży na Legionow 49 tzw. "zielona szoła".Wykłady prowadzone na bardzo wysokim poziomie, pan Zenek wszystko wytłumaczy , na każde pytanie odpowie. Bardzo dobrzy instruktorzy nauki jazdy, osobiście polecam pana Jacka. Pragnę nadmienić iż zdałam za pierwszym razem i teorię i jazde, a do najmłodszych osób nie należę.

Jeśli jesteś choć trochę inteligentny to każda, nie widzę sensu w zakładaniu setny raz tego samego tematu. Ja robiłam kurs u Kamińskiego i też sobie mogę polecić tę szkołę, ale co to ma za sens, skoro nie mam porównania z innymi

tutaj możecie sobie porównać, macie opinie nie tylko o jednej czy dwóch osk

http://www.superprawojazdy.pl/podlaskie/szkoly-jazdy.htm

ja szedlem tam gdzie najtaniej chcesz sie nauczyc to i tak nauczysz

nikt Ci nie doradzi ktora najlepsza, bo nikt nie korzystal z 2 osk, kazdy z 1 jesli chodzi o jedna kategorie.. i wiekszosc poleci swoje osk :)

Przypominam Panom Instruktorom,

że w lewo skręcamy OD KRAWĘDZI jezdni, a NIE od prawego krawężnika.

I że przepuszczamy pieszego ZAWSZE gdy stoi przed przejściem.

Pozdrawiam.

Polecam Andrzeja Lesiaka

dzięki za link

tak pan andrzej ok jak najbardziej ;)

W Łomży działa 28 ośrodków szkolenia kierowców. Ich oceną, na podstawie średniej zdawalności w 2013 roku, zajął się Urząd Miasta.

I tak- jeśli zależy nam na perfekcyjnym "wykuciu" teorii, warto wybrać szkołę funkcjonującą przy PKS- egzamin teoretyczny zdaje 87,5 proc. szkolących się w niej kursantów. Równie wysoką zdawalność zapewnia OSK Metelski (84 proc.) i OSK Janusz Toczko (82,4 proc.).

Najgorzej z teoretycznym przygotowaniem kursantów radzi sobie Centrum Edukacji Zawodowej Cargo. Spośród absolwentów kursu w tym ośrodku szkolenia kierowców, teorię w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego "zaliczyło" zaledwie 30,7 proc. kursantów.

Co ciekawe, zupełnie inaczej wygląda porównanie części praktycznej egzaminu na prawo jazdy. Tu przodujący w teorii PKS jest daleko w tyle (egzamin zdaje zaledwie 35 proc. kursantów), a Cargo plasuje się w ścisłej czołówce- egzamin z jazdy z sukcesem przechodzi 68,5 proc. absolwentów ośrodka.

Bardzo wysokie wyniki zdawalności części praktycznej ma także OSK Lutek (73,3 proc.) i OSK Janusz Toczko (68,2 proc.).

Pełne wyniki zdawalności teorii i praktyki we wszystkich szkołach nauki jazdy w Łomży można znaleźć tu: http://www.lomza.pl/bip/index.php?wiad=10853.

Mają największe zdawalność bo najmniej mieli zapisanych kursantów wiadomo ...

Okazuje się, że tanio nie znaczy dobrze :(

Chelsea, nie bardzo rozumiem zależność:(
Czy to znaczy, że jeżeli ma się więcej kursantów, to można ich lekceważyć i nie przygotowywać, jak należy do egzaminu?

Nie...nie chodzi o to. Statystyki powstają tak: OSK X miał 10 kursantów w roku i zdało z nich 8, więc ma zdawalność 80%...OSK Y miał ich 100 i zdało 60 za 1-szym razem to ma zdawalność już 60% rozumiesz? Większy OSK zatem ma zawsze mniejszą bo nie sposób żeby zdali wszyscy za 1szym razem....

nie zawsze OSK jest winien niezdawalnosci, stres podczas egzaminu, egzaminator ktory chce sie przyczepic o byle guzik i tak bywa, niby 30h a to jednak malo

Małe jest piękne:)

tylko nie KAMINSKI plzzzz jest ich az 27

tani tanio i tylko tani za nauke sie wezta i zdata
pieniadze nie graja roli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org