Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim jest Kościelny??? |
Taka Szara myszka zarabia w kraju minimum 2400 zł na ręke.kosi se trawke w lato siedzi w ciepelku w zime czasem odsniezy i roboty szuka tu stuknac tu puknąć aby ksiądz widział ze jest .100 sobie od ślubu życzy 300 za wykopanie dołka pod grób. więc robota jak marzenie a i jeszcze dziadowi mieszkanie dają.Ludzie często na chleb nie mają a w kościele miedziane rynny wieszają.Chore jest utrzymywanie takiej instytucji czemu zamiast opodatkować całą tą mafię łatwiej podnosic podatki w tym kraju?Boli mnie bardzo ze musze mocno się starać aby 500 w tygodniu zarobić a kosciuł z darów nowe samochody sobie funduje.nie mieszam do tematu polityków chodz z nich większe są złodzieje.czy tylko mnie to drazni?jak bym się wypowiedział na temat łomży i polityków to zapewne prokurator miał by nową sprawę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest Kościelny??? |
Koscielny to inaczej giermek Czarnego Alibaby.
|
|
Zamknac mafie w wiezieniu
|
|
Holy Cow ja myślę że siłą ci nikt nie wyjmuje kasy z kieszeni,nie chcesz to nie dawaj ale głupot nie pieprz na forum. Jak chodzi o miedziane rynny to chcę Ci powiedzieć ze u mnie też są miedziane. A tak wogóle to nie dziwię się że musisz się starać na 500 tygodniowo (uwazam ze w Twoim przypadku to i tak dużo) skoro nie potrafisz napisać poprawnie słowa Kościół.Pozdrawiam.
|
|
Zazdrość Cię zżera? Zatrudnij się jako kościelny i też będziesz zarabiał kupę forsy "za leżenie w ciepłym wyrku".
|
|
Wszystko to - CZARNA ZARAZA - Na dolegliwości polecam PLEBANOL. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Holy Cow jesteś płytki i nie myślący człowiek. Też możesz być kościelnym, lekarzem, prokuratorem tylko trzeba było chodzić do szkoły. Zazdrość Twoja jest bezpodstawna. Każdy może Ci pozazdrościć tych ponad dwóch kawałków na miesiąc. A jeszcze jedno jeśli Kościół Ci się nie podoba to do niego po prostu nie chodź.
|
|
|
Najłatwiej zwalić wszystko na pisownie ,źle pisze to napewno margines społeczny.W życiu nie chciał bym nim być ,dla mnie to jest darmozjad!
|
|
A jaką Ty pracę wykonujesz, że nie uważasz się za darmozjada? Pewnie leżysz w domu narzekasz, że nie masz pracy i pobierasz kuroniówkę na którą robią zrzutę wszyscy pracujący. Wiesz co Ci powiem najłatwiej jest oceniać i krytykować innych. Przyjrzyj się sobie i swojemu życiu a potem pogadamy.
|
|
No napewno nie siedze 8 godzin i czysty wracam do domu.
|
|
Masz pretensje do garbatego ,że ma dzieci proste.....jesli uwazasz ,że kościelny to darmozjad i nie powienien dostawać za swoja prace pieniędzy,to może ty za "Bóg zapłać" wykopiesz dołek na cmentarzu i bedziesz słuzył ludziom świątek ,piątek i w niedzielę pseudo"bohaterze"!!!!
|
|
Jeśli już pracować w kościele to z powołania i za darmo,tak samo jak wszyscy księża,politycy,radni,burmistrze i reszta hołoty powinni max najniższą krajową dostawać.czarne pasterze zarabiają krocie a ani złotówki podatku nie płacą a normalnego obywatela można jeb...ać do usra...nej śmierci z każdej złotówki.Pseudo mochery mod komuna się prosze nie wypowiada tak samo osoby na utrzymaniu rodziców.Wiem że można fajnie poopowiadać jacy dobre te instytucje....caritas bierze 70 % z wpłat kurde...Jurek ma 10% i aferę na cały kraj robią propagandę sieją.
|
|
Masz zerowe pojęcie o prawie podatkowym to się nie wypowiadaj...
|
|
Jak żyć? W tym kraju zwanym polsko, gdzie jeden ma wszystko a inny nic.
|
|
Nie rozumiem was. Użalacie się nad sobą to idźcie do pracy za darmo. To jakaś żenada. Zamiast użalać się nad sobą spójrzcie na Wasze życie z tej pozytywnej strony. Zazdrość ludzka nie ma granic i podstaw jakichkolwiek. Świat jest piękny idzie wiosna, macie pracę, życie poukładało się nie najgorzej, zdrowie dopisuje. Spójrzcie na tych co mają gorzej. Brak zdrowia, zwolnili z pracy, grozi eksmisja za niepłacenie czynszu itd. Mam wrażenie że tu na forum piszą same dziadki co to już nie potrafią myśleć pozytywnie.
|
|
taki sam zlodziej jak ksiadz
|
|
Gosc ode mnie z osiedla jest koscielnym i zarabia najnizsza krajowa , wiec jakie 2400 na rękę hehe
|
|
Zyta a który ksiądz Cię okradł? Mów szybko zrobimy na niego donos.
|
|
Koscielny to inaczej tzw. ŁACH CMENTARNY
|
|
Minimalna krajowa to dla pracodawców za dużo do zapłacenia!
|
|
Pewien pan to ładnie zaśpiewał ; Powiem, że żyję w świeckim państwie Kiedy stąd znikną wpływy watykańskie Powiem logika, gdy zamiast pomnika Zobaczę na ulicach, że nikt już nie zdycha Powiem demokracja, Gdy demonst* będzie miała ją faktycznie, Nie teoretycznie, tak Powiem, że prawda tutaj się liczy Kiedy z mównicy znikną obłudnicy Powiem, że żyję w państwie prawa Kiedy ich wszystkich uda się skazać Powiem, że przemoc** kończy przemowy Kiedy z Polski znikną święte krowy Powiem, że słowa mają tutaj wartość Kiedy karalność obejmie podwójną moralność. Państwo policyjne, państwo wyznaniowe Masz tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |