sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Społeczne LO

Co myslicie na temat LO Społecznego? A w szczególności o jego Dyrektorce??

---------------------------------------------
lomza city

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Społeczne LO

Hahahaha..... ja już coś o tym pisałem..... Powiem tak: w/w LO było super jak dyrektorem był p. Bobrow... a teraz..... szkoda słów.... dziwne, że ta szkoła jeszcze istnieje... ostatnio rozmawiałem z jednym z nauczycieli/nauczycielek..... dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy.... myślałem, że się posikam ze śmiechu;))) No ale najlepiej niech się wypowie ktoś kto teraz się uczy w w/w ......"szkole". Biskup widzi i nie grzmi? A może nie widzi...... przecież teraz to już KATOLICKIE LO i z tego co wiem to podlega pod diecezje....

i na zakończenie.... sto lat Katolickiemu LO i jego władcom:)

Tak . Za Bobrowa bylo super. W sumie i teraz byloby super gdyby Pani K (dyrekotrka, czy vice dyrektoraka) odeszła. Szkoła może stopniowo by się zmieniała. Tylko ciekawe czy ktos ze społecznego napisze tutaj something więcej :(

lomza city

Nikt nic nie napisze. Oni nie wiedzą, że jest źle. Nie mają porównania i dlatego. To już nie jest ta sama szkoła co była... nawet nie mam kogo iść tam odwiedzić... chyba, że budynek od środka zobaczyć a ito już chyba nie to samo... jedynie z p. woźną, którą wszyscy lubili mogę porozmawiać....

W moich latach ta szkola, tak do 2 klasy byla spox, a to co bylo pozniej to totalna destrukcja......Rok temu przyjeli pare osob, i to spoza lomzy:) Pani dyrektor zarzadzila nowe restrykcje: drzwi podczas przerwy sa zamkniete...wchodzisz jak zaczynasz lekcje wychodzisz jak konczysz:)....dzieci swierzego powiterza nie moga zaczerpnac po dlugiej i meczacej lekcji, prowadzonej zreszta przez wysmienita mloda kadre nauczycieli;>>> Najciekawsze jest jednak to ze Pani dyrektor czasem lubi podczas lekcji wpasc do pubu wiec STRZEZCIE SIE!!!!!!;>>>>

RaMzEs

Z niecierpliwością czekam na dalsze doniesienia o kolejnej łomżyńskiej szkole. A ładne chociaż te dziewczyny w wc?

Co racja to racja Pani woźna była najmilsza. Dobrze wspomnam Pania Łyżkowska, i (juz nie uczą): Panią Przeździecką i Kupidłowskiego. Ale po 2 klasie odeszli i lipa. .. pozdrawiam Byłych uczniów "byłej" wspaniałej szkoły.

lomza city

Ty.... to kto Ty jestes?? Na 100% musimy sie znac....

Znac to nie wiem czy sie znamy. Szkole skonczylem dw alata temu :) Ale czy pani K (dyrektorka) nie rozumie ze to ona wszytsko psuje??

lomza city

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org