Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Społeczne LO |
Co myslicie na temat LO Społecznego? A w szczególności o jego Dyrektorce?? --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Społeczne LO |
Hahahaha..... ja już coś o tym pisałem..... Powiem tak: w/w LO było super jak dyrektorem był p. Bobrow... a teraz..... szkoda słów.... dziwne, że ta szkoła jeszcze istnieje... ostatnio rozmawiałem z jednym z nauczycieli/nauczycielek..... dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy.... myślałem, że się posikam ze śmiechu;))) No ale najlepiej niech się wypowie ktoś kto teraz się uczy w w/w ......"szkole". Biskup widzi i nie grzmi? A może nie widzi...... przecież teraz to już KATOLICKIE LO i z tego co wiem to podlega pod diecezje....
|
|
i na zakończenie.... sto lat Katolickiemu LO i jego władcom:)
|
|
Tak . Za Bobrowa bylo super. W sumie i teraz byloby super gdyby Pani K (dyrekotrka, czy vice dyrektoraka) odeszła. Szkoła może stopniowo by się zmieniała. Tylko ciekawe czy ktos ze społecznego napisze tutaj something więcej :( --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Nikt nic nie napisze. Oni nie wiedzą, że jest źle. Nie mają porównania i dlatego. To już nie jest ta sama szkoła co była... nawet nie mam kogo iść tam odwiedzić... chyba, że budynek od środka zobaczyć a ito już chyba nie to samo... jedynie z p. woźną, którą wszyscy lubili mogę porozmawiać....
|
|
W moich latach ta szkola, tak do 2 klasy byla spox, a to co bylo pozniej to totalna destrukcja......Rok temu przyjeli pare osob, i to spoza lomzy:) Pani dyrektor zarzadzila nowe restrykcje: drzwi podczas przerwy sa zamkniete...wchodzisz jak zaczynasz lekcje wychodzisz jak konczysz:)....dzieci swierzego powiterza nie moga zaczerpnac po dlugiej i meczacej lekcji, prowadzonej zreszta przez wysmienita mloda kadre nauczycieli;>>> Najciekawsze jest jednak to ze Pani dyrektor czasem lubi podczas lekcji wpasc do pubu wiec STRZEZCIE SIE!!!!!!;>>>> RaMzEs
|
|
Z niecierpliwością czekam na dalsze doniesienia o kolejnej łomżyńskiej szkole. A ładne chociaż te dziewczyny w wc?
|
|
Co racja to racja Pani woźna była najmilsza. Dobrze wspomnam Pania Łyżkowska, i (juz nie uczą): Panią Przeździecką i Kupidłowskiego. Ale po 2 klasie odeszli i lipa. .. pozdrawiam Byłych uczniów "byłej" wspaniałej szkoły. --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Ty.... to kto Ty jestes?? Na 100% musimy sie znac....
|
|
Znac to nie wiem czy sie znamy. Szkole skonczylem dw alata temu :) Ale czy pani K (dyrektorka) nie rozumie ze to ona wszytsko psuje?? --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |