Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co dalej z ŁKSem? |
Trener Mirosław Dymek podjął decyzję o rezygnacji z pracy w ŁKS-ie 1926 Łomża i powrócił do Kalisza, gdzie podpisał roczną umowę na prowadzenie II-ligowej Calisii.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co dalej z ŁKSem? |
ŁKS „rozpoczął” przygotowania Tylko trzech piłkarzy wzięło udział w pierwszym po przerwie urlopowej przerwie treningu Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926. Bardzo skromna grupa zawodników.... http://4lomza.pl/index.php?wiad=34427
|
|
Je(b@c lks
|
|
|
W tym mieście niedługo już nic nie będzie
|
|
no właśnie takie miasto i ten klub aż żal patrzeć jak spada na dno czy nikt się nie może za to wziąć kris
|
|
kris sam wez najlepiej :D Klub jest nirentowny i tyle, jak mozna dokladac w nieskonczonosc z pieniedzy podatnikow?? Jak nie idzie to zamknac i obiekt oddac dzieciakom.
|
|
a do Zus-u nie zamykaja Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
je(b@c Elopa i kake też pajaca który niby się orientuję... Stado .ebili!
|
|
je@ać Darka1638 i całą rodzine, pod rynsztok z tym twoim lksem z twojego maila dzieciulu !
|
|
tu już nie można mowic ze ten statek tonie... on już dawno zatonal i porasta glonami... z takim traktowaniem zarządem itp. itd. to nawet wychowankowie nie będą chcieli wziąć tego na swoje barki i dograc sezon do końca. Pierwsza sprawa szukac prezesa który umie zarzadzac a nie tylko pierdziec w stolek i przedstawiać swoja prace w teczowych kolorach...
|
|
|
walka o utrzymanie w okręgowce :) Prawie co rok walka o utrzymanie. Poziom podl-warm na tle innych III lig to tragedia :) ---------------------------------------------
|
|
|
|
|
Co dalej? Veneda sponsoruje i do ligi mistrzów !!! he
|
|
Wolny niewolnik ty komunisto :) dobra wola ratusza? Hahah czyli chcesz opłacać ten klub z podatków ludzi? Myślisz ze to rozwiązanie? Jeśli tak to zapisuj się do PZPR towarzyszu. Klub musi utrzymać Sam, jeśli nie jest w stanie to zamknąć i tyle. Pieniądze z budżetu nie mogą iść na takie sprawy.
|
|
Wygląda na to, że w końcu zarząd doszedł do porozumienia z zawodnikami.
|
|
Dokladnie dobra wola ratusza to danie jakiejś tam kwoty z budżetu ale to kropla w morzu. Klub powinien być prowadzony w taki sposób aby moc zapewnić sobie byt. Moim zdaniem Łomży bez strategicznego sponsora nie stać na 2 lige ale na absolutny top 3 ligi jak najbardziej.
|
|
chyba wdepnąłem w KAKĘ.poszukaj kako,bo już kiedyś omawialiśmy ten temat.ile dają inne ratusze na sport w mieście,ile daje nasz itd.dobra wola tej instytucji,to jeden z elementów.a z drugiej strony to wolałbym,żeby trwonili moje podatki na ŁKS,niż na premie dla pierdzistołków z ratusza,czy na jakieś wieżowce dla jakiegoś tam parku przemysłowego. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Ten mural o ŁKS dotyczy tego z Łodzi.
|
|
Wolny niewolnik, to idź i płac darowiznę baranie a nie rzadzisz się za czyjąś kasę. Powiem brzydko: w ***** mam ile dają inne ratusza, takie same komuchy jak i ty. Nigdy w tym kraju nie będzie dobrze dopóki takie barany będą, jak można być takim naiwniakiem. Człowieku niech ratusz się zajmie podstawowymi zagadnieniami i obniżeniem podatków bo jest bieda a nie lozeniem kasy na ŁKS bo ty wolisz. Jak wolisz to idź i płac ze swojej pensji, ale nie nakręcaj w to ludzi którzy ledwo wyrabiają do pierwszego.
|
|
|
przegrali z Rumia Gołdap jedną bramą ---------------------------------------------
|
|
Chcecie pomoc wiec przekazcie 1procent podatku na wsparcie LKS-u
|
|
Z ich fachowym podejściem do wydawania kasy bylaby to ostatnia moja propozycja przekazania 1%. Już lepiej dac na schronisko, dom dziecka czy inna instytucje:)
|
|
Faktycznie, psy ważniejsze niż człowiek...
|
|
faktycznie ważniejsza pomoc zwierzakowi niż roztwonienie kasy przez nieudacznikow...
|
|
Wolny niewolnik, a jednak może :) dlatego niektórym ludziom zależy na mieszkaniu w obrębie gminy piatnica. :* Nie zmienia to faktu ze ŁKS to kolesiostwo, pranie i roztrwanianie kasy podatników. To bardzo niezdrowe zjawisko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |