Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DEMED -opinie |
Witam Czy ktoś korzystał z usług Demed łomża- stomatologia , proszę o poinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DEMED -opinie |
Korzystałam z usług świadczonych na NFZ i jestem zadowolona. Bardzo dokładne usuwanie kamienia.
|
|
a jak implanty?
|
|
Ja korzystałam z usługi skalingu i piaskowania - też polecam. Niestety na temat implantów się nie wypowiem.
|
|
a cena skalingu i piaskowania?
|
|
Zależy od ilości kamienia czy osadu - od 50 do 100 zł, przy czym skaling 2 razy do roku można wykonać na NFZ. Cennik znajdziesz na stronie.
|
|
ciuchcia, rozumiem, że stosują tam scaling ultradźwiękowy i że tylko scaling jest w ramach umowy z NFZ? Czy informacje, że scaling można wykonać dwa razy do roku w ramach NFZ są potwierdzone?
|
|
mi wypelnienie pomidzy jedynkami wysuwa sie .. cos jest zle zrobione musze isc na poprawke.
|
|
tak zgadza się skaling jest ultradzwiękowy i na NFZ można go wykonać, ale sama już nie wiem z tą częstotliwościa. Pani w recepcji mówiła że 2x do roku, choć teraz doczytałam, że tylko raz. Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć. Może ja coś żle zrozumiałam :D
|
|
Mi się zdaje, że raz do roku przysługuje, chyba, że się coś zmieniło.
|
|
A orientujecie się może jakie są tam terminy oczekiwania na scaling w ramach NFZ?
|
|
Na wizyte czekałam tydzień. Czas oczekiwania zależy też od tego na którą godzinę chcesz. Po 16 są odleglejsze terminy.
|
|
Mała poprawka, rzeczywiście usunięcie kamienia na NFZ można wykonać raz do roku, ciężarne Panie 2x http://www.nfz-bialystok.pl/index.php?dzial=3&kat=stm
|
|
Ja miałem w Demed wstawiany implant. Ogólnie wszystko naprawdę profesjonalnie, do niczego przyczepić sie nie mogłem. Powikłań żadnych nie było, więc ogólni polecam. A co do cen to na stronie mają wszystko dokładnie wyszczególnione. Cennik jest aktualny.
|
|
No wlasnie ja jestem po pierwszej wizycie w Demedzie i bardzo jestem zadowolona...fajna, spokojna atmosfera i co ważne widać, że się znają na rzeczy! Będę tam póki co kontynuowac leczenie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |