niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Usunięcie żylaków.

Mam pytanie dotyczące usunięcia żylaków czy miał ktoś z was robiony ten zabieg w Łomży,moi znajomi doradzają mi żeby ten zabieg wykonano w Ostrołęce a nie w Łomży ale nikt nie podaje powodu,tylko że tam czas oczekiwania to rok czasu,a w Łomży 2 tygodnie,czy w Łomży zrobią to źle nie wiem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Usunięcie żylaków.

Ja robiłem taki zabieg i jestem zadowolony. Jedyny problem to cena tej "przyjemności" która kosztowała mnie 700zł. Jak łatwo się domyśleć, zabieg robiłem prywatnie a klinika mieści się w Hajnówce. Tu masz namiary:
http://www.popow.com.pl/
Szczerze polecam.

W Hajnówce jest dobry specjalista ale nazwiska nie pamiętam.

dr. popow hajnówka - super specjalista polecam

wrzuć Hajnówka i dr Popow - wyskoczy kontakt , pełny adres itp. - polecam .

Ok ale chodzi mi o Szpital w Łomży i szpital w Ostrołęce przepraszam nie napisałem i nie prywatne usunięcie .

A co ja wyżej wrzuciłem jak nie klinikę P. Popowa? Czytacie trochę powyższe wpisy czy tylko swoje dodajecie ;)

Ale w Łomży czy Ostrołęce te dwa miejsca zaraz ktoś napisze że w Warszawie Wrocławiu i nie wiadomo gdzie jeszcze.PS czytam co piszą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org