Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła Podstawowa nr 10 |
Chcę wiedzieć, jak to jest być rodzicem dziecka, które uczęszcza do w/w szkoły. :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła Podstawowa nr 10 |
Musisz tam posłać to się dowiesz :) ________ Malachit
|
|
Posyłam właśnie, ale nie wiem, czy dobrze robię... 1. Czy są tam np. organizowane zajęcia z ceramiki, albo jakies inne koła zainteresowań? 2. Zajęcia basenowe - ile razy w tygodniu? I czy to jest w ramach wych. fizycznego, czy też zamiast wuefu? 3. Nauczanie zintegrowane - jak to wygląda w praktyce? itp. itd. Help me!!! Jestem roztrzęsionym rodzicem przyszłego pierwszoklasisty, więc chyba rozumiecie me obawy :-)
|
|
Hmmm.... coś mi tu.... ________ Malachit
|
|
''czy to jest w ramach wych. fizycznego, czy też zamiast wuefu?'' A JAKA JEST ROZNICA?
|
|
ooops, Racja Bello :-). Powinno być "oprócz", albo coś w tym stylu.
|
|
jak wszedze sa dwie rozne strony.....basen jest raz w tygodniu jako lekcja w-f, mozesz starac sie o przyjecie dziecka na dodatkowe zajecia z basenu, po poludniu mozesz zapisac na dodatkowe zajecia na basenie-niestety platne, lub tez zglosic sie do swojego lekarza z prosba o skierowanie na dodatkowy basen i wtedy to juz ustalasz sam kiedy i o ktorej(2 godziny tygodniowo)
|
|
basen jest normalnie jako lekcja w klasach 1-3 chyba jest co tydzien a w klasach 4-6 co 2 tygodnie. o ile dobrze pamietam bo sie tam uczyłem :P
|
|
maciek1990 dobrze pamietasz hahah ja tez tam sie uczyłem ********* szkoła hhha
|
|
coś mi tu prowokacją zajeżdża hahaha Moorgan
|
|
Podbijam temat do góry. Może jacyś rodzice zauważą i wypowiedzą się na temat tej dość ciekawie reklamującej się na swej stronie www szkoły. :-) Zdaję sobie doskonale sprawę z tego, iż szkoła ta, jak każda placówka edukacyjna, ma swoje plusy i minusy - minusy, jak sądzę, będą przeważały w wypowiedziach byłych lub obecnych uczniów...;-) Dlatego liczę na opinie rodziców. Pozdrawiam
|
|
Szkoła jak każda inna. Nie przesadzasz czasami z tymi opiniami?? Bardziej powinno zależeć Ci na bezpiecznym do niej dotarciu dziecka (optymalna trasa przez skrzyżowania). Jak już do niej dotrze to wszędzie jest podobnie, czyli: papierosy, narkotyki, fala. A nauczyciele ... cóż. Chcieliby jakoś zarobić i szczęśliwie dożyć do żenująco niskiej emerytury. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
peter to jest podstawowka zastanow sie .... rzecz pierwsza - bardzo chwale sobie szkole podstawowa uwazam ze ejst to najlepsza szkola w calej lomzy rzecz druga nie widzialem jeszcze w lomzy tak bezpiecznej skzoly podstawowej kamery itp a pozatym szkola oferuje wycoce wyksztalcona kadre pedagogiczna oraz wiele zajec pozalekcyjnych. ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
nielepiej zapisać do szkólki niedzielnej,
|
|
Peter, O bezpieczne dotarcie do szkoły się nie martwię, bo jest "rzut beretem" :-) Ale mnie pocieszyłeś.. nie ma co! Dziękuję wszystkim za RZECZOWE info. Zwłaszcza K69 - po Twoim poście zstąpiła na mnie fala błogiego spokoju... przynajmniej na razie...;-) Pozdrawiam
|
|
Mnie zainteresowała prywatna szkoła podstawowa - http://szkola-mentis.edu.pl/ i cieszyłbym się, gdyby ktoś opisał mi jak wygląda nauczanie tam, szczególnie dwóch języków. Adi ;)
|
|
Basen jest zamiast toalety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |