niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maruder

Jak ty mi zaimponowałeś Wąski!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maruder

Co to za majaczenie? :D

Odezwala sie ta co nie majaczy:-)

A co wiesz co poeta dsfjbvhdjf ma na myśli?

bo ona ma obsesje na Twoim punkcie i już nie raz zakładała podobny temat

Na moim punkcie ?? Pierwsze słyszę..hmm..

Na punkcie egzorcystyy..

zajrzyj do archiwum np :

wisienka 123-sekretarko..
Autor: Diablicaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-12-13 12:40

..gdzie sie chowasz? Zmieniasz pampersy....czy parzysz kawe? A moze akurat swiadczysz innr uslugi'?to ze byle kto,pewnie w tym nie przeszkadza:-) ....
.............................

Re: Maruda
Autor: Wisienka123 (---.elomza.pl)
Data: 27-12-13 21:48

no właśnie ;) maruda z byle kim dyskusji nie podejmuje ;)

Re: Maruda
Autor: Diablicaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-12-13 09:25

Ooo patrze ze Maruda ma osobista sekretarke,ciekawe jak jej placi za uslugi:-P ...
No ale wisnia,skoro powiadasz ze ow wyzej pan nie dyskutuje z byle kim,to po co sie probujesz na sile wlaczyc do rozmowy?daruj sobie i tyle,nie produkuj sie na darmo bo jak to powiada twoj Guru majteczki wejda ci tam gdzie nie trzeba ;-) :-D

OMG......

:-) sekretarka,tez zawod.

i Diablicaaaa,o nie pisz głupot bo ci " majteczki wejda ci tam gdzie nie trzeba ;-) :-D"

Jeszcze mu pomnik postawcie!

Sprawdzam obecność

Diablicaaaa,

pojechała bo, " ciocia " przyjechała

maruda odnieś się do tematu :P

Marudaaa,egzorcysto..podejdonie i kto tam jeszcze:-) chdzcie wisience123 pomoc.Trzeba "kobiete" pocieszyc,bo strasznie zmartwiona:-D no gdzie jestescie?:-D jak trzeba pomoc,to nie ma nikogo:-P

Coś masz pod deklem nie teges Diablica, ja wcale nie zmartwiona, nie histeryzuj...

Chlopaki,no gdzie jestescie? Chodzcie na Diabliceee nakrzyczec,bo urazila Wisienke123:-) odezwijcie sie na "kobiety"wolanie:-) nie zostawiajcie jej z tym samej:-)

Wczoraj ci dobrze pojechali i wcale nie za mnie urażenie... Mało ci jeszcze??? ha..!

No i nie wspomogli wisienki123.....buuu zostala z tym sama:-( nie przejmuj sie,jeszcze moze ci pomoga :-) tylko nastepnym razem glosniej wolaj:-)

z czym zostałam sama Diablicooo? :D

Chyba to ty zostałaś sama bo panowie nie chcą z tobą polemizować - jesteś za mało inteligentna żeby poprowadzić jakąś sensowną rozmowę z wątkiem ironicznym a twój login "Diablicaaa" ich nie kusi :) Moze zmien go poprostu na "Ślimazaraaa" albo "Pokrakaaa" haha :)

Ohhhh wisienko123,alez ty sie brzydko zwracasz.Biedne te twoje male pachola skoro wychowywane przez taka prostacka "kobiete":-D

Prostacką? ach, dziękuję - spróbowałam podstosować się tylko do współrozmówczyni czyli do ciebie. Cieszę się że mi się udało ;) I na tym skończę rozmowę z tobą - szkoda marnować czas przy kompie . Zrobię to co panowie - poprostu totalnie cię oleję, pa !
Szukaj wrażeń z innymi :D

Tez olewam .....:-) nie powiem czym:-P trzymaj sie kochana"ynteligentna"kobieto inaczej:-) Pa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org