Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maruder |
Jak ty mi zaimponowałeś Wąski!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maruder |
Co to za majaczenie? :D
|
|
Odezwala sie ta co nie majaczy:-)
|
|
A co wiesz co poeta dsfjbvhdjf ma na myśli?
|
|
bo ona ma obsesje na Twoim punkcie i już nie raz zakładała podobny temat
|
|
Na moim punkcie ?? Pierwsze słyszę..hmm..
|
|
Na punkcie egzorcystyy..
|
|
zajrzyj do archiwum np : wisienka 123-sekretarko.. Autor: Diablicaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-12-13 12:40 ..gdzie sie chowasz? Zmieniasz pampersy....czy parzysz kawe? A moze akurat swiadczysz innr uslugi'?to ze byle kto,pewnie w tym nie przeszkadza:-) .... ............................. Re: Maruda Autor: Wisienka123 (---.elomza.pl) Data: 27-12-13 21:48 no właśnie ;) maruda z byle kim dyskusji nie podejmuje ;) Odpowiedz na tę wiadomość Re: Maruda Autor: Diablicaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-12-13 09:25 Ooo patrze ze Maruda ma osobista sekretarke,ciekawe jak jej placi za uslugi:-P ... No ale wisnia,skoro powiadasz ze ow wyzej pan nie dyskutuje z byle kim,to po co sie probujesz na sile wlaczyc do rozmowy?daruj sobie i tyle,nie produkuj sie na darmo bo jak to powiada twoj Guru majteczki wejda ci tam gdzie nie trzeba ;-) :-D
|
|
OMG......
|
|
:-) sekretarka,tez zawod.
|
|
i Diablicaaaa,o nie pisz głupot bo ci " majteczki wejda ci tam gdzie nie trzeba ;-) :-D"
|
|
Jeszcze mu pomnik postawcie!
|
|
Sprawdzam obecność
|
|
Diablicaaaa, pojechała bo, " ciocia " przyjechała
|
|
maruda odnieś się do tematu :P
|
|
Marudaaa,egzorcysto..podejdonie i kto tam jeszcze:-) chdzcie wisience123 pomoc.Trzeba "kobiete" pocieszyc,bo strasznie zmartwiona:-D no gdzie jestescie?:-D jak trzeba pomoc,to nie ma nikogo:-P
|
|
Coś masz pod deklem nie teges Diablica, ja wcale nie zmartwiona, nie histeryzuj...
|
|
Chlopaki,no gdzie jestescie? Chodzcie na Diabliceee nakrzyczec,bo urazila Wisienke123:-) odezwijcie sie na "kobiety"wolanie:-) nie zostawiajcie jej z tym samej:-)
|
|
Wczoraj ci dobrze pojechali i wcale nie za mnie urażenie... Mało ci jeszcze??? ha..!
|
|
No i nie wspomogli wisienki123.....buuu zostala z tym sama:-( nie przejmuj sie,jeszcze moze ci pomoga :-) tylko nastepnym razem glosniej wolaj:-)
|
|
z czym zostałam sama Diablicooo? :D Chyba to ty zostałaś sama bo panowie nie chcą z tobą polemizować - jesteś za mało inteligentna żeby poprowadzić jakąś sensowną rozmowę z wątkiem ironicznym a twój login "Diablicaaa" ich nie kusi :) Moze zmien go poprostu na "Ślimazaraaa" albo "Pokrakaaa" haha :)
|
|
Ohhhh wisienko123,alez ty sie brzydko zwracasz.Biedne te twoje male pachola skoro wychowywane przez taka prostacka "kobiete":-D
|
|
Prostacką? ach, dziękuję - spróbowałam podstosować się tylko do współrozmówczyni czyli do ciebie. Cieszę się że mi się udało ;) I na tym skończę rozmowę z tobą - szkoda marnować czas przy kompie . Zrobię to co panowie - poprostu totalnie cię oleję, pa ! Szukaj wrażeń z innymi :D
|
|
Tez olewam .....:-) nie powiem czym:-P trzymaj sie kochana"ynteligentna"kobieto inaczej:-) Pa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |