Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie załozyć lokatę??? |
Witam Mam pytanie do zorientowanych w temacie osob, gdzie zalozyc lokatę roczną (kwota 20 tys.zł)? który bank polecacie, przejrzenie ofert nic nie pomogło, czekam na wasze opinie. Dziekuje za pomocne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie załozyć lokatę??? |
hexa bank
|
|
bank pocztowy Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Gdzie załozyć lokatę??? |
Posiadam rachunek oszczędnościowy w PKO Bank Polski, polecam ;
|
|
Najlepiej w Amber Gold. Zatrudnienie tam Józefa Bąka gwarantuje wysokie odsetki i bezpieczeństwo bo ten pan ma koneksje na "szczytach".
|
|
Teraz to nie wiem czy w POlsze sie znajdzie uczciwą lokatę a nie śmieciową.Zamiast oszczędzisz to stracisz.
|
|
też polecam Hexa Bank lokata na 10 m-cy 3,65% w
|
|
Pamiętajcie tylko, że sama wartość % to nie wszystko. Liczy się również to, aby nie wiązać się z danym bankiem na dłużej i nie ponosić dodatkowych kosztów.
|
|
a CO TO WNOSI DO DYSKUSJI? i DLACZEGO :" nie wiązać się z danym bankiem na dłużej i nie ponosić dodatkowych kosztów." dzidziuś , jak jesteś taki mądry to uzasadnij dlaczego? pisz jaśniej np o % rzeczywistym w skali roku - minus podatek od wkładu
|
|
Wnosi to, że niektórzy patrzą tylko na liczbę przy %, co nie zawsze jest wyznacznikiem najkorzystniejszej oferty. Tak w ogóle to mam wrażenie, że wiesz o co chodzi maleńki, tylko się droczysz, udzielasz się jak zwykle w większości tematów.
|
|
dzidziuś, do ciebie pasuje jak ulał : Tak w ogóle to mam wrażenie, że wiesz o co chodzi maleńki, tylko się droczysz, udzielasz się jak zwykle w większości tematów. a co ty dzieciaku wiesz o ekonomii i i ILE ty z kieszonkowego rodziców zaoszczędziłeś , że masz aż takie aktywa które mógłbyś gdzieś zainwestować ? ... jak ty jeszcze z mamą mieszkasz i o realnym życiu masz tyle pojęcia co brudu za paznokciami - dzieciaku! .... wiele ty masz latek?
|
|
Nic o swoich pieniądzach ani wykształceniu nie wspominałem, nic o żadnym banku, którego pracownikiem potencjalnie mógłbyś być też nie, nie interesuje mnie ile masz na koncie, nie poruszałem tych tematów, więc: wyjaśnij, po co to hejtowanie, czy Ci się tematy pomyliły, czy jak? Czy po prostu masz gorszy dzień? Podałem ludziom wskazówkę nt. wyboru lokaty, ot co...
|
|
w banku masz 3 do 4 % rocznie są lepsze rozmiązania.Jak coś to na priw mogę Ci podpowiedzieć.
|
|
dzidziuś DUREŃ jesteś i nie ucz ojca dzieci robić !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |