niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie załozyć lokatę???

Witam
Mam pytanie do zorientowanych w temacie osob, gdzie zalozyc lokatę roczną (kwota 20 tys.zł)? który bank polecacie, przejrzenie ofert nic nie pomogło, czekam na wasze opinie.
Dziekuje za pomocne odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie załozyć lokatę???

hexa bank

bank pocztowy

Gienia_Smoliwąsowa

Gdzie załozyć lokatę???

Posiadam rachunek oszczędnościowy w PKO Bank Polski, polecam ;

Najlepiej w Amber Gold. Zatrudnienie tam Józefa Bąka gwarantuje wysokie odsetki i bezpieczeństwo bo ten pan ma koneksje na "szczytach".

Teraz to nie wiem czy w POlsze sie znajdzie uczciwą lokatę a nie śmieciową.Zamiast oszczędzisz to stracisz.

też polecam Hexa Bank lokata na 10 m-cy 3,65% w

Pamiętajcie tylko, że sama wartość % to nie wszystko. Liczy się również to, aby nie wiązać się z danym bankiem na dłużej i nie ponosić dodatkowych kosztów.

a CO TO WNOSI DO DYSKUSJI?

i DLACZEGO :" nie wiązać się z danym bankiem na dłużej i nie ponosić dodatkowych kosztów."

dzidziuś , jak jesteś taki mądry to uzasadnij dlaczego?
pisz jaśniej np o % rzeczywistym w skali roku - minus podatek od wkładu

Wnosi to, że niektórzy patrzą tylko na liczbę przy %, co nie zawsze jest wyznacznikiem najkorzystniejszej oferty.
Tak w ogóle to mam wrażenie, że wiesz o co chodzi maleńki, tylko się droczysz, udzielasz się jak zwykle w większości tematów.

dzidziuś,
do ciebie pasuje jak ulał :
Tak w ogóle to mam wrażenie, że wiesz o co chodzi maleńki, tylko się droczysz, udzielasz się jak zwykle w większości tematów.

a co ty dzieciaku wiesz o ekonomii i i ILE ty z kieszonkowego rodziców zaoszczędziłeś , że masz aż takie aktywa które mógłbyś gdzieś zainwestować ?

... jak ty jeszcze z mamą mieszkasz i o realnym życiu masz tyle pojęcia co brudu za paznokciami - dzieciaku!

.... wiele ty masz latek?

Nic o swoich pieniądzach ani wykształceniu nie wspominałem, nic o żadnym banku, którego pracownikiem potencjalnie mógłbyś być też nie, nie interesuje mnie ile masz na koncie, nie poruszałem tych tematów, więc: wyjaśnij, po co to hejtowanie, czy Ci się tematy pomyliły, czy jak? Czy po prostu masz gorszy dzień?
Podałem ludziom wskazówkę nt. wyboru lokaty, ot co...

w banku masz 3 do 4 % rocznie są lepsze rozmiązania.Jak coś to na priw mogę Ci podpowiedzieć.

dzidziuś DUREŃ jesteś i nie ucz ojca dzieci robić !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org