Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawigacja gps problem... |
niedawno ja kupilam i mam aktualne zainstalowane w niej mapy. problem polega na tym, ze gps nie pokazuje mi ulicy w miescie, precyzujac numeru budynku, ktory stoi juz od 4 lat. jak sadzicie? gdzie szukac rozwiazania problemu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawigacja gps problem... |
jaka nawigacja jaka mapa ---------------------------------------------
|
|
Nie każda nawigacja jest tak super dokładna. To, że budynek stoi od dawna, nie znaczy, że gps go pokaże. Dotyczy to głównie mniejszych miejscowości i ulic. Sprawdź ten sam adres na innej nawigacji, spróbuj znaleźć taką samą wersję oprogramowania - prawdopodobnie też nie pokaże, a jeśli będzie inaczej, dopiero wtedy można powiedzieć, że jest problem.
|
|
nie ma mapy co by miała wszystkie adresy, ważne, aby była nazwa ulicy i wybieramy budynek z numerem najbliższy jak jest względem tego, co szukamy ---------------------------------------------
|
|
to jak ty nie mozesz trafic do wlasnego domu z pomoca GPS - to konia sobie kup zawsze trafi:)))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |