Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bar "Pychotka" |
co sadzicie o nowym barze na ul. Długiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bar "Pychotka" |
Witam. Dziś odwiedziłem "Bar Pychotka" i zamówiłem obiad składający się z zupy i drugiego dania a i także colę. Powiem krótko szybko, tanio i najważniejsze "PYCHOTKA" :) Polecam :) PS: Szefowa obdarzona dawką humorku :D
|
|
Mi nie leży :):) Wielka mi sensacja, zupa, drugie danie i cola :):):):) Napisz lepiej co składało się na te dania :):)
|
|
gryczana niedogotowana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ogórek też był ? :)
|
|
"Maruda" jak Ci nie leży :) to co Cie interesuje co jadłem? :) Chyba lepiej pisać albo tak albo nie. :)
|
|
Jest przecież różnica czy jadłeś gryczaną z czerwoną surową kapustą i parówką za 8,90/kg czy może polędwiczki wieprzowe w sosie miodowo-musztardowym z zapiekanymi ziemniaczkami i dobrym winem? :) a tanio to też pojęcie względne. Na razie wiemy tylko, że było dobre, a to też nie znaczy, że wszystkim będzie tak samo smakowało :P
|
|
A że szybko to napewno odrzewane:) Bo zupy nieda się ugotować w pięć minut:) A skoro zachwalasz to co jadłeś/aś to normalnym jest zę chciałbym wiedzieć co tak zachwyciło:):):) Przynajmniej cenę tych smakołyków podaj :):):)
|
|
Maruda ,ogorek byl ale w twojej *****.jestes ciota to to lubisz.. Milej ci?Cwelu..
|
|
pelasia :):) Rączka nie boli ? Jak boli to zmień :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |