Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polerka lakieru, renowacja skóry - gdzie? |
Witam, szukam zakładu lub osoby, który/a zajmuje się detalingiem typu polerka auta i renowacją tapicerki skórzanej w przystępnych cenach. Czy moglibyście coś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polerka lakieru, renowacja skóry - gdzie? |
to jak? nikt nic nie wie?
|
|
Trochę strach, bo jak Ci ktoś robotę sfanzoli to nie chciałbym być w jego skórze :)
|
|
hehe nick zobowiązuje :)
|
|
Leon - ja przestałem szukać bo nikogo nie znalazłem - polerkę zrobiłem sam i wyszła nieźle. ez napinania, lakier pięknie odmłodniał. Ze skórą to inna sprawa - można naprawiać nawet poważne skazy, pęknięcia i nieduże rozdarcia, ale to wymaga kilkuetapowego działania i chemii wartej 100-200 złotych. Teraz szukam kogoś kto rzeczowo oczyści felgi aluminiowe i to nie piaskowaniem i polakieruje. Znacie kogoś? Leon - jakie auto chcesz polerować? Jak duże?
|
|
BMW 750i :) Również szukałem kogoś, kto wypiaskuje alufelgi ale nikogo takiego w Łomży nie znalazłem. No cóż, pozostanie mi kupno pasty tempo, szmatka, 2 chłopa i 3 godziny pucowania :) A jeśli chodzi o skórę to nie jest tak źle i nie ma żadnych podrapań i przetarć, bardziej miałem na myśli jej odświeżenie. Są podobno jakieś mleczka, pasty ale jest tego multum, aż nie wiadomo co wybrać.
|
|
Możemy się kiedyś spotkać to się wymienimy metodami - mam felgi, których nie dałem rady czasowo wyczyścić w lato + komplet opon 245 na tył i 225 na przód. Z felg starą farbę najpierw chemią w spraju 'zjadłem' bardzo żrącym preparatem a potem polerka. I tu jest kilka metod. W kazdym razie mam nadzieję że zdołam czasowo przygotować felgi na następny sezon - nietypowe Infiniti.
|
|
na polerke raz jedzilem na marynarska do care car bez paragonu mozna tam taniej ogarnac a tapicerke prywatnie i typa na waskiej
|
|
|
Jeśli chodzi o polerowanie to zdecydowanie polecam Pana, który prowadzi swoją działalność w małym budynku na tym samym placu, na którym znajduje się Polmozbyt. Świetna robota. Co do renowacji skór to jest ktoś na Niemcewicza, ale niestety ani adresu, ani telefonu nie posiadam. A jeśli chodzi o obszywanie to słyszałem sporo dobrego o niejakim Panu Cezarym Konnercie z Zambrowa. Pozdrawiam
|
|
a gdzie ktoś robi regeneracje lamp swiateł przednich i czy jest w ogóle możliwe coś takiego.
|
|
Jak najbardziej jest to możliwe, a z dostępnością zakładów, które tym się zajmują nie ma problemu, ponieważ to żadna wielce wymagająca czynność.
|
|
1
|
|
sprzedaj diada, z szrotu nowości nie zrobisz ---------------------------------------------
|
|
dziada* ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |