Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najgorsza pizzeria |
... to zdecydowanie pizzeria PELATI przy ul. Kazańskiej obok Kuflanda. nie dość, że oszukuja na skłądniach, bo tych skadników trzeba szukać z lupą, to jeszcze każa płacic za opakowania 1 zł. TO SKANDAL, ŻEBY PŁACIĆ ZA PUDEŁKOOD pIZZY. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym żeby płacić za pudełko od pizzy. Ponato ciasto bez smaku i takie gumowate. KLient nie jest na początki informaowany że płaci za pudełko, a powinien być. Nie ma o tym żadanej informacji w widocznym miejscu. To oszukiwanie klienta, bo klient niczego nie jest świadom, że płaci także za pudło. Nie polecem tego miejsca. W pizzy znalazłem ostatnio włosy i kawałki kartonu od opakowania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najgorsza pizzeria |
To i masz problem.... Urazili dumę księciunia ze zapłacił za pudełko. Gdzie indziej masz wliczone w cenę i tez płacisz
|
|
Really??? Ja byłem tam raz i powiem ci, że pizza taka sobie. Obsługa nie potrafiła odpowiedzieć mi na pytanie "jaka jest gramatura ich dań?". Best pizza to DiaVolo
|
|
Same złotówy w tej Łomży
|
|
Mi nie umieli dokładnie wytłumaczyć na czym polega promocja :D 1+ 50% lub 3 za darmo :)
|
|
Gdzie jest Kufland? Co to są skłądnie bądź skadniki? Jeszcze nigdy nie widziałem tylu literówek. KLiencie na początki Cię poinformaowuję - naucz się pisać, bo jeśli tak samo zamawiałeś tę pIZZĘ, to nie ma się co dziwić co dostałeś.
|
|
Musiał się ostro wkurzyć za tą złotówę, tyle literówek walnął z nerwów ;) Następnym razem przynieś swoją reklamówkę.
|
|
a co uwazasz ze oni te pudelka dostaja za darmo?
|
|
a mi najbardziej podoba się: nie potrafili mi odpowiedzieć jaka jest gramatura ich dań
|
|
Ja bym Ci polecił zamiast do pizzerii pójść np do lasu na szczaw to na pewno zaoszczędzisz 1 złoty następnym razem.
|
|
To tak zwany chwyt Marketingowy :) dla tego nie ma informacji że płaci się za pudełko:)
|
|
wszystkie pizzerie w Łomży są do bani:)
|
|
nie polecam DaGrasoo - używają jakiś totlanie badziewny ser, który ma konsystencję koziego sera, przypomina serwatkę a nie klasyczny ser na pizzy.
|
|
dagrasso w Ostrowi Maz. Jest the best ja jadłem kebab z 6 kosteczkami miesa ale nie gadam złej opini też nie wystawiam miałem co chciałem a w życiu trzeba sie przejechać żeby się nauczyć :D wracajac do tematu prawda jest taka że wszedzie liczo za pudło do placków Pozdrawiam ;) ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
mocne argumenty do obsmarowania kogoś na forum Klient nie jest świadom że płąci za pudełko ? to kto ma za nie zapłacić ? Andrzej W.
|
|
W każdej pizzerii płaci się za pudełko. Z tym, że w większości cena jest wliczona w pizzę, także jedząc ją na miejscu za pudełko i tak musisz zapłacić. Także tylko się cieszyć, że są knajpy,gdzie karton doliczają tylko przy zamówieniach na wynos. Polecam poczytać co to jest pizza. To nie danie, które ma się uginać od ilości dodatków. Prawdziwa pizza to ciasto, sos i ser, ewentualnie odrobina innych składników. Jak chcesz kupić wyrób pizzopodobny, to Biedronka i inne markety mają spory wybór nafaszerowanego ciasta. Masz szeroką gamę pizzerii w Łomży, także masz się gdzie wybrać. Osobiście polecam Telepizzę z ich petami w cieście oraz Da Grasso ze spalonym spodem.
|
|
ludzie ze wsi maja taka dziwna mentalnosc .. Co do platnosci za pudelko : jak zamawiasz na miejscu i pozniej chcesz pudelko to doplacasz prawie wszedzie.. bylo powiedziec zeby ci dali folii aluminiowej . BYlem tam raz pizza nie byla najgorsza ale rzeczywiscie szalu nie ma .
|
|
hahaha widać,że inteligentna obsługa skoro nawet nie potrafią wytłumaczyć na czym polega promocja :D 1+ 50% lub 3 za darmo :)
|
|
wszystkie sa dobre tylka sa rozne gusta in w tym problem i takie skargi
|
|
Autor: Rondo (---.elomza.pl) Data: 08-01-14 20:34 Gdzie jest Kufland? Co to są skłądnie bądź skadniki? Jeszcze nigdy nie widziałem tylu literówek. KLiencie na początki Cię poinformaowuję - naucz się pisać, bo jeśli tak samo zamawiałeś tę pIZZĘ, to nie ma się co dziwić co dostałeś. NO NIE, THE BEST - :D, ale się uśmiałam. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
Autor: Lulik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-01-14 15:00 wszystkie sa dobre tylka sa rozne gusta in w tym problem i takie skargi Lulik Następny akrobata literowy, normalnie własna improwizacja :DDDD
|
|
1
|
|
przyjdź Ci dam tą złotówkę i nie zawracaj dupy
|
|
Najgorsza dla mnie Pacino nastepnie telepizza tuz za nią dagrasso
|
|
A ja ostatnio jadłem pizzę z Pelati i bardzo mi smakowała.
|
|
Potwierdzam Pelati pizza wogole nie zjadliwa :/ jadłam tam raz i ostatni! do grubego benka zraziłam się po tym jak przywiezli nam surową :/ a Najlepsza Pacino na Mazowieckiej!!! :D
|
|
masakra
|
|
A ja zawsze zamawiam pizzę z Pelati. Bardzo mi smakuje, zawsze pytam przy zamówieniu ile trzeba będzie zapłacić i tyle. Zresztą na ulotce jest informacja, że za pudełko trzeba zapłacić. Nie wie o co chodzi. Każdy zamawia pizzę, która mu smakuje i tyle w temacie !!!
|
|
Ktoś tu specjalnie robi antyreklamę tej pizzerni, do tej pory nie zachodziłem do niej, bo słyszałem negatywne opinie - do wczoraj, bo spróbowałem i powiem jedno: pizza jest smaczna, śmiało mogę powiedzieć, że nawet bardzo dobra ;)
|
|
gratuluję odwag..i po antyreklamie ty akurat miałeś parę groszy na wyrzucenie w błoto i spróbowałeś - koleżka czy rodzinka?
|
|
napiszcie która pizza w Łomży smakuje Wam najbardziej? móim zdanie najlepsze robią w Diavolo i Dagrasso Chętnie zjadłbym lepszą
|
|
napiszcie która pizza w Łomży smakuje Wam najbardziej? móim zdanie najlepsze robią w Diavolo i Dagrasso Chętnie zjadłbym lepszą
|
|
Czy to się kiedyś skończy? Znowu pytanie o pizzę, tym razem najlepszą... Rzeczywiście, dawno nie było :/
|
|
tu sprzeda się KAŻDE g....o , byleby tylko jak NAJTAŃSZE , żadna tu oferowana pizza nie ma NIC wspólnego z prawdziwą pizzą, .... dajcie mi przykład GDZIE : - dają przynajmniej ser " typu mozzarella" a nie ANALOGI seropodobne ? - GDZIE używają odpowiedniej mąki, Farina 00-wysoko proteinowa - zawsze najtańsza z Biedronki ... –grubość ciasta nie może przekraczać 3 mm - po wypieczeniu powinna być chrupiąca, krucha i aromatyczna np : pizza Margherita, zawierająca pomidory, plasterki mozzarelli, bazylię oraz oliwę z pierwszego tłoczenia; a może spotkaliście się ze ŚWIEŻYMI dodatkami np : świeże listki bazylii ???
|
|
kiedyś 4 pory roku była dobra a teraz najlepiej w domu zrobić i nie ma marudzenia XD PZDR ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
napiszcie gdzie lepiej można oszamać dobrą golonkę lub gicz wołową z glazurowaną cebulką ??? i zimną setę ! //////////////////////////////
|
|
Unia Europejska XXI w. Rozmowa telefoniczna – klient dzwoni do Pizzerii - [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerię. Czy mogę prosić o pański numer EUROPESEL? - [klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie. - [o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL? ... - [k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ..chwileczkę...to jest: 2165052031412341123221854332223. - [o]: Dziękuję, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a pański numer telefonu to 56320302. Numer telefonu w pańskim biurze to 54356326, a numer pańskiej komórki to 88234924. Z którego numeru pan dzwoni? - [k]: Co? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje ? - [o]: Jesteśmy podłączeni do Systemu, proszę pana. - [k]: (wzdychając) A... tak... Chciałbym zamówić dwa razy waszą Pizzę Samo Mięcho. - [o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana. - [k]: ( potworek.com/dowcipy ) Co pan ma na myśli? - [o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej jest napisane, że ma pan za wysokie ciśnienie i ekstremalnie wysoki poziom cholesterolu. Twój Narodowy Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie. - [k]: Cholera. To co pan proponuje? - [o]: Może pan spróbować naszej niskotłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością panu zasmakuje. - [k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje? - [o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu "Sojowe przepisy kulinarne" z biblioteki, dlatego właśnie to panu zasugerowałem. - [k]: Ok, ok. Proszę więc dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty kredytowej. - [o]: Obawiam się, że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył pan limit na koncie karty kredytowej. - [k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca dostarczy pizzę. - [o]: Pańskie konto czekowe również jest już wyczerpane. - [k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak długo to zajmie? - [o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo zamówień. Chyba, że jeśli chce pan jechać po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może być ryzykowne. - [k]: Skąd u diabła pan wie, że jeżdżę na motorze ?! - [o]: Napisane jest tutaj, że oczekuje się na pana z pierwszą wpłatą na samochód. Ale motocykl ma pan już spłacony. - [k]: k.... !!!!!!!!! - [o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan już przecież kolegium za obrażenie policjanta w lipcu 2006 roku oraz wyrok za opowiedzenie nietolerancyjnego dowcipu o nekrofilach. - [k]: (Milczenie) - [o]: Czy chce pan coś jeszcze ? - [k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli. - [o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli cukrzykom.......
|
|
4 pory roku to syf jest teraz @egzorcysta ktoś ci płaci za antyreklamę? spróbowałem i nie zawiodłem się, chociaż sos czosnkowy troche nie taki jakiego sie spodziewalem (mniej plynacy bardziej majonezowy),pizzeria spokojnie moze sie rownac z grubym benkiem
|
|
chłopczyku, w du*pie byłeś i gów*no smakowałeś !! ... a TU w Łomży wszystko da się sprzedać WG zasady : WEŁNA NIE WEŁNA, BY DU*PA ZA GROSZ BYŁA PEŁNA !!! ... i za psi pieniądz ! hahahahahaha...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |