Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pośmiewisko miejskie |
... znaczy lodowisko, jakie są wasze wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pośmiewisko miejskie |
no co, dużo dziewczyn zawsze jakąś dupke można wyrwać , dlaczego zaraz kurde pośmiewisko? Fajne miejsce, bardzo na plus według Mnie
|
|
no niestety kicha, a nie lodowisko...
|
|
A gdzie to jest ? ________ Malachit
|
|
hahha Zgadzam się z autorem postu .. To jest śmiech na sali , a nie lodowisko .. owszem są dziewczyny piękne ( bo to nasze Polskie Polki ) najpiękniejsze kobiety pod słońcem , ale lodowisko to totalna klapa.. byłem chciałem sobie pojeździć a tam brak łyżew 39 41 42 43 44 45 46 to nie prościej napisać że brak łyżew no ludzie nie róbmy jakiejś kaszany , no o SYLWESTRZE dla Zambrowa już nie wspomnę .. I włączę tutaj następny temat ... Ludzie się dziwią że młodzi uciekają z tego miasta ... dlaczego uciekają ? bo Tutaj nic nie ma , są biedronki , lidle i inne markety .. żadnej porządnej rozrywki , brak klubów, brak normalnego kina , basen z ledwo biedą postawiony , i NASZE PRZECUDOWNA GALERIA (hahaha) przecież to jest paranoja.. W Naszej Pięknej Łomży nie ma nic.. aż czasem płakać się chce, a o pracy to już nie wspomnę bo są same układy układziki ... masz znajomości - masz prace , nie masz znajomości - nie masz pracy . Wszystko w temacie.
|
|
młodzież :-) oświecona i wykształcona Polskie Polki problem z łyżwami (to chyba z łyżwami a nie z lodowiskiem ?) biedronki lidle inne markety (i co że są - boli - mamusia z tatusiem zakupków tam nie robią a po mleczko do Warszawy jeżdżą ?) kino nienormalne (a co filmów tam nie puszczają, czy jak ?) basen z ledwo biedo postawiony (jakie to ma znaczenie jak postawiony - jest ludzie nie chodzą, przynosi straty !) przecudowna galeria - tu się zgodzę ale tylko trochę, bo uważam, że zawsze lepiej jak jest cokolwiek niż nie ma być niczego. kluby ??? - tego nie wiem, bo trochę z tego wyrosłem i mam inne obowiązki tak więc młodzi z Łomży uciekają bo zamiast pola jest galeria no i nie ma klubów To ja ci powiem, że jak masz tak nasrane we łbie to wyjedź z tego miasta i zabierz wszystkich tych co tak myślą, bo wam k.urwa jak nie ma to źle a jak jest to jeszcze jest gorzej. no i te Polskie Polki - mam nadzieję, ze jesteś tylko bardzo bardzo młody - czyli druga, trzecia klasa szkoły podstawowej a nie tak "wykształcony"
|
|
Do Pana wyżej , jak nie wiesz o co chodzi to trzym grzecznie buzie , bo każdy szanuje każdego zdanie , i jeśli uważasz że jest tak super zajebiście to jesteś albo ślepy albo brakuje Ci 5 klepki , Chodzi o jakość tego wszystkiego a nie o to że to jest, nie będę sobie strzępił języka na darmo bo konwersacja z kimś takim jak Ty nie ma sensu .
|
|
to się zdecyduj albo pan albo ty, masz jakieś rozdwojenie jaźnie powodujące nieumiejętność tego co pomyśli tępa głowa ???
|
|
Najbardziej podoba mi się stwierdzenie Ja26 : "...a o pracy to już nie wspomnę bo są same układy układziki ... masz znajomości - masz prace , nie masz znajomości - nie masz pracy . Wszystko w temacie..." Święta prawda, do tego się odnieś tomek24042004 ;)
|
|
tomek24042004 hue hue hue Ojej przepraszam jaśnie Pana , brak słów :) Ale skoro tak łapiemy się za słówka :). Zacznijmy od tego że na Tyczki z Panem nie chodziłem , więc albo się Pan zachowuj albo skończ temat , bo ciekawe czy byłby Pan taki cwany gdybyśmy spotkali mnie na ulicy :) więc proszę KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ bo nie chce mi się czasu marnować na kogoś tak irytującego jak Pan . ŻEGNAM
|
|
" ... byłem chciałem sobie pojeździć a tam brak łyżew 39 41 42 43 44 45 46 to nie prościej napisać że brak łyżew no ludzie nie róbmy jakiejś kaszany ... " - hahahahaha
|
|
W tym roku nie ma lodowiska ,ale za to jest lodoboisko . Pomysłowo.
|
|
I tu wcale nie chodzi o pogodę.. Pomysłowo.
|
|
pospólstwo i na takie lodowisko nie zasłużyło , zainwestować w infrastrukturę a zawsze będzie niezadowolone i za drogo dla nich
|
|
Jeżeli komus nie pasuje to co daje miasto zawsze może sprobowac zrobić to sam. Apeluje to osoby która zalozyla tego posta aby za rok wziela sprawy w swoje rece i zorganizowala lodowisko takie na jakie Łomża zasluguje:)
|
|
taki dureń to ma tylko roszczeniową postawę i pustą kieszeń
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |