Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
revlon colorstay |
który lepszy bez czy z softflex ? (.) (.)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: revlon colorstay |
Softflex z tego, co kojarzę jest dla cery tłustej i mieszanej. W sklepie kosmetycznym przy ul Długiej (taki nieduży sklepik na rogu z krótką) można kupić Revlon a panie, które tam sprzedają-doradzą. Skorzystałam sama raz i teraz już kupuję na allegro.
|
|
Sprawdż opinie na wizaż.pl
|
|
Formuła SoftFlex jest i w podkładzie do cery suchej i tłustej. Ogólnie te podkłady charakteryzują się tym, że są one oparte na ekstraktach roślinnych i proteinach jedwabiu- dają uczucie lekkości i fajnie się noszą. To jest SoftFlex w skrócie. A swoją drogą to jak ma handel w Łomży kwitnąć skoro sprzedawca w sklepie doradzi, pomoże w wyborze a potem handel na Allegro kwitnie bo jest kilka złotych taniej? Wiem, że teraz jest wolny rynek ale przynajmniej nie piszmy, że ktoś tam nam doradzi profesjonalnie a potem i tak siup przed komputer i zamawiamy produkty o połowę taniej, które często okazują się totalną podróbą. To nie jest fair.
|
|
kilka złotych taniej?W sklepie ponad 60 zł, chyba ze jest promocja, to ok.40, a na allegro nigdy z wysyłką nie zapłaciłam więcej jak 45 zl. A na dwóch opakowaniach to już jest różnica. Na podróbki również nigdy nie trafiłam. Kto chce, niech sobie przepłaca i tyle. A jak miejski sklepik nie pasuje do doradzenia, to w Douglasie w Białymstoku również doradza, baaa nawet umalują jeśli chcesz, ale za Revlon zapłacisz ponad 70 zl (sama kupowałam swoje pierwsze fluidy właśnie w Douglasie),a do dziś wracam tam po cienie do powiek. Tyle ode mnie.
|
|
Po pierwsze: sprzedaż stacjonarna to nie tylko sprzedaż i tyle... To również doradztwo, opinia, dotknięcie przedmiotu, oględziny w realu a nawet w przypadku kosmetyków wypróbowanie. Dlatego w Douglasie w cenę droższego podkładu masz wliczoną usługę czyli makijaż. W innych przypadkach jest to doradztwo- a to jest bardzo ważna sprawa. Proponuję przez neta zapytać się sprzedawcy jaki kolor pomadki pasuje do Ciebie czy kolor różu. Podkreślam, iż jest wolny rynek i każdemu wszystko można ale postaw się czasem na miejscu tego sprzedawcy. Po drugie: na Mazowieckiej kupowałam kilka razy i od dłuższego czasu były tam po 39 zł. Nie wiem czy to była promocja czy stała cena.
|
|
o i tu wychodzi mentalność drobnomieszczańska, co za buce, narzekają, że tu w Łomży jest drogo w sklepach/sklepikach bo tu tylko dla " miejski sklepik nie pasuje do doradzenia"... czy te sklepy mają funkcjonować TYLKO JAK SALONY WYSTAWOWE i EKSPOZYCJE dla klientów allegro? DURNIE póżniej nie narzekajcie, że tu jest drogo i w budżecie Łomży brak podatków ! jak sami to miasto tak traktujecie i doprowadzacie do ruiny budżetowej
|
|
Nie oszukujmy się, szukamy tam gdzie taniej i tyle. A za jednym kosmetykiem nie będę jeździła po wszystkich sklepach, żeby porównać ceny. Chociaż zawsze można wstawić wątek na forum i spytać :P Dobrze wiedzieć, że na Mazowieckiej jest taniej, zatem i tam następnym razem w razie zapotrzebowania się udam.
|
|
Zatem Łomżyniacy pamiętajcie, aby nie kupować na allegro!! Pozdrawiam.
|
|
W sklepie kosmetycznym na dlugiej revlon jest po 39.90! Dzis kupowalam! ;-)
|
|
W promocji a i owszem jest w tejże cenie. [Na witrynie sklepowej widnieje informacja z tego co pamiętam ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |