Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tania i dobra fryzjerka |
Witam :) Poszukuję dobrej i taniej fryzjerki które zrobiła by mi fryzurę na studniówkę. Słyszałam o młodych fryzjerkach które nie mają własnego zakładu i robią u siebie w domu i biorą za to 50 zł. Proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tania i dobra fryzjerka |
zamiast dać zarobić państwu to okradacie PAŃSTWO naiwne nastolatki
|
|
Witam.Na Ks.Anny (blok przy ulicy) są dobre fryzjerki no i w salonie Karina dobrze fryzjerka upina ( tak mi się wydaje) widziałam zdjęcia fryzur na profilu salonu.Ale pieniążki pewnie też biorą niezłe jak to za takie uczesanie :)
|
|
polecam salon karina ,pieknie tam pani czesze i cena przystepna ,bylam tam pare razy ostatnio za fryzure na sylwestra zaplacilam 60zl ,a wczesniej na wesela 70zl takze mysle ze ceny sa dobre
|
|
Ja za fryzurę na sylwestra zapłaciłam 120zł. Panie fryzjerki z tego salonu myślą, że jak za usługę zażądają podwójną stawkę to więcej zarobią. Popełniają duży błąd, bo chociaż byłam zadowolona z fryzurki, to więcej nie skorzystam z usług tego salonu. a.b.c
|
|
Jest wiele fryzjerek, które robią fryzury w domach za mniejsze pieniądze. Salony zdzierają. Wiadomo muszą na czynsz zarobić. ____________________________________________________________ www.autosalonik.pl
|
|
czynsz jak czynsz, ale ten przeklęty zus... nie wspominając o wynajmie, opłatach typu prąd, woda, śmieci itd. itp. hm...ale od takich "domowych" klientów się zaczyna, żeby otworzyć zakład trzeba najpierw nabrać doświadczenia i zebrać jakąś bazę klientów
|
|
w patnicy podpytaj, dobra fryzjerka, cena nie wiem ale pwoinan byc przystepna
|
|
Renata przy Jańskim nie zdziera, bo nie musi płacić za czynsz, a ma talent ;)
|
|
Jak chcesz to ja Cie moge uczesac.Fryzura tzw.po kolezensku. Tak jak Wstrzas Kidlera w ,Daleko od noszy'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |