sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tania i dobra fryzjerka

Witam :) Poszukuję dobrej i taniej fryzjerki które zrobiła by mi fryzurę na studniówkę. Słyszałam o młodych fryzjerkach które nie mają własnego zakładu i robią u siebie w domu i biorą za to 50 zł. Proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tania i dobra fryzjerka

zamiast dać zarobić państwu to okradacie PAŃSTWO naiwne nastolatki

Witam.Na Ks.Anny (blok przy ulicy) są dobre fryzjerki no i w salonie Karina dobrze fryzjerka upina ( tak mi się wydaje) widziałam zdjęcia fryzur na profilu salonu.Ale pieniążki pewnie też biorą niezłe jak to za takie uczesanie :)

polecam salon karina ,pieknie tam pani czesze i cena przystepna ,bylam tam pare razy ostatnio za fryzure na sylwestra zaplacilam 60zl ,a wczesniej na wesela 70zl takze mysle ze ceny sa dobre

Ja za fryzurę na sylwestra zapłaciłam 120zł. Panie fryzjerki z tego salonu myślą, że jak za usługę zażądają podwójną stawkę to więcej zarobią. Popełniają duży błąd, bo chociaż byłam zadowolona z fryzurki, to więcej nie skorzystam z usług tego salonu.

a.b.c

Jest wiele fryzjerek, które robią fryzury w domach za mniejsze pieniądze. Salony zdzierają. Wiadomo muszą na czynsz zarobić.

czynsz jak czynsz, ale ten przeklęty zus... nie wspominając o wynajmie, opłatach typu prąd, woda, śmieci itd. itp.

hm...ale od takich "domowych" klientów się zaczyna, żeby otworzyć zakład trzeba najpierw nabrać doświadczenia i zebrać jakąś bazę klientów

w patnicy podpytaj, dobra fryzjerka, cena nie wiem ale pwoinan byc przystepna

Renata przy Jańskim nie zdziera, bo nie musi płacić za czynsz, a ma talent ;)

Jak chcesz to ja Cie moge uczesac.Fryzura tzw.po kolezensku.
Tak jak Wstrzas Kidlera w ,Daleko od noszy'.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org