Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skrzynia biegów wysyłka? |
witam czy ktoś sie orientuje jaki koszt jest wysyłki skrzyni biegów z wojewodztwo Podkarpackie do łomzy? jakie są koszta ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skrzynia biegów wysyłka? |
z tego co wiem to do 30 kg kurier dpd Paczka do 31,5 kg: - przedpłata na konto: 21 zł - pobranie: 26 zł Paczka od 100 kg do 500 kg: 200 zł paleta
|
|
on804 idioto co piszesz błędnie cennik to ty znas ale świń na targu w nowogrodzie koleżanko około 70 złotych zapłacisz Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
co uraziłem cie w innym poscie cykajaca cioto ..... sprawdz sobie w cenniku dpd ... 70 zl to prostaku nowe kalosze sobie kupisz na targu jak masz ładna morede to za 65 ci oddzadza... zamilcz prostaku....
|
|
prostak to twój płodziciel gównojadzie;) fachowiec się znalazł ...faja pospolita a nie fachowiec zamilcz BŁAŻNIE bo każę cię wychłostać;).... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
Ja często korzystam ze strony boxpoint.pl . Jak sobie tam wpiszesz wagę i wymiary przesyłki (orientacyjne) to ci cena wyskoczy. Też kiedyś zamawiałam kuriera na wysyłkę skrzyni biegów :) Ale już nie pamiętam ile to kosztowało. Najczęściej korzystam z kuriera K-ex i jest ok. O tu masz link to możesz sobie obliczyć: http://boxpoint.pl/send/editOrder/order_id/90130/code/52c879ea4ad5d/
|
|
Skrzynia biegów przyjedzie na palecie wiec cena będzie wyższa nie normalna paczka. 70 pln to dobra cena jak za to.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |