Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam wysokiego ciemnego blondyna |
Witam. Drogie kobietki szukam ciemnego blondyna dowiedzialamsie ze na imie ma Marek,dobrze zbudowane ciacho,:-) pracoawal w sklepie rowerowym na ul.Pana Tadeusza widzialam go jak rozwozil butle gazowe z tej samej firmy.Nigdzie go nie widze ostatni raz widzialam go w czerwcu.Zalezy mi na tym prosze o pomoc.Pozdrawiam dziewczynki. Ewela
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam wysokiego ciemnego blondyna |
Porażka, dopiero jak znikł, to wzieła się za odwagę
|
|
ELop co ty się czepiasz wnioskując po nicku dziewczyna dopiero lata skończyła to się zainteresowała:D
|
|
Zapytaj marudy,moze to on.
|
|
Ewelina, to ja jestem, i to ja tam pracowałem, teraz rozwożę pizze,zadzwon do Dg, a przyjade cukiereczku.
|
|
Orientowalam sie nigdzie go nie ma w lomzy slyszalam od ludizi ze jest za ganica,to wazne prosze nie podstawiaj sie za kogos kim nie jestes moze mi ktos pomoze i zdobedzie na niego namiary za granica. Prosze powaznie podejsc do tematu Pozdrawiam i z gory dziekuje:-)
|
|
Orientowalam sie nigdzie go nie ma w lomzy slyszalam od ludizi ze jest za ganica,to wazne prosze nie podstawiaj sie za kogos kim nie jestes moze mi ktos pomoze i zdobedzie na niego namiary za granica. Prosze powaznie podejsc do tematu Pozdrawiam i z gory dziekuje:-)
|
|
a może jednak Karol ma na imię??? :)
|
|
Witam chetnie Ci pomoge,jestem zona Marka.531840988 zadzwon zuza2669
|
|
o ***** dobre
|
|
Marek Marek Mareczek !! Toć go tak wyzywałaś ????????!!!!!!
|
|
głupio będzie jak się okaże, że Ewelina z nim zaciążyła ...
|
|
Prowokacja.
|
|
Weź, tam nie pracował ciemny blondyn, tylko jasny z niebieskimi oczami
|
|
|
z powiatu swego robiącego już od 99, Karol ma na imię, w plackach trochę robi.. on się karol nazywa i robi placki
|
|
Trucker cwaniaczku ze Słowackiego 6 myslałeś ze sie ukryles uwzaj gazownicy maja cie na oku... lepiej sie ogladac... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
Tez mi sie wydaje ze raczej o Karola chodzi... zastanawiam sie tylko czy ten post pomoze ci w waszej ewentualnej znajomosci :) a i z tego co kojarze to Karol byl z taka sympatyczna kobietka jakis czas temu wiec byc moze darme twoje poszukiwania :) za to znam kogos z jego towarzystwa "sluzbowego" (o ile pracuje jeszcze na P.Tadeusza) kto chetnie umowi sie z toba hehe
|
|
kur.w...a ludzie robicie z niewinnych chłopaków kozłów ofiarnych ja ciekaw jestem co będzie jak to do nich dojdzie i się zgadają to huhu podejżewam że będzie niezła haja.... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
Ale na glowie on jest blondynem czy na j....ch?
|
|
ewlwelina19980 ------ to jestem ja co prawda nie mam takiego karawanu.....ale też jestem ciacho z dobrze rozbudowanym mieśniem piwnym inaczej ciążą spożywcza .... mam kupe kasy wiec moze odkupie ten karawan i bedziemy sie wozić po łomży z otwartymi szybami ....jakieś kar audio zamontuje ... damy rade ....
|
|
Pewnie dostarczył gaz i zdążył zrobić dzieciaka pomiędzy dokręcaniem zaworu,a pobraniem opłaty... Słusznie, że zapadł się pod ziemię.... rudy błazen z druhem
|
|
ewlwelina19980 ja znam Marka bardzo dobrze powiedz co chcesz i mu przekaże to jest jedno,druga sprawa reszta idiotów obczerniających dobre imię jednego i drugiego niech nie będą takimi bohaterami jak by co do czego przyszło w gacie byście się przed każdym z nich POSRALI bohaterowie zza komputera .... śmiech i zwykła prowokacja.... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
zepsuty_świerszcz------ powiedz co chcesz i mu przekaże------- no kudzwa tekst roku przekaz mi ja mu powiem co chcesz ...... od tego cykania to mozg ci sie zlasował ......
|
|
on804 tobie się białko jajach ścieło kretynie,... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
jajko to się ścięło temu kto cie spłodził.... dlatego masz taki nick... powąchać to możesz np... opary smród z tego karawanu co gaz rozwozi.... zamilcz prostaku .... jesli cie uraziłem to sorki...
|
|
nie uraziłeś takimi deklami po ósemie na nowogrodkiej się nie przejmuję ;) to nie targowisko więc nie cignijmy tematu nieh wypowiadają się ci co mogą coś do postu wnieść a jak masz jakiś problem i jesteś tylko w gębie mocny nie widzę przeszkód w wyjaśnieniu sprawy Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
ja w razie czego mogę się przyznać kim jestem :) myślę, że Karola niczym nie uraziłam pisząc tutaj cokolwiek o nim a fakt, że raczej ci co tu niezbyt ładnie o nim piszą (jeśli to o niego chodzi) nie chcieliby tłumaczyć mu się z pomówień osobiście hehe
|
|
Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma sensu szukać kogoś , bo potem się okazuje , że albo jest zajęty albo wcale nie jest Tobą zainteresowany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |