Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spodnie |
http://allegro.pl/spodnie-jeans-cipo-baxx-rurki-szelki-gratis-31-32-i3805185940.html gdzie w łomży dostane takie spodnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spodnie |
Pod Wiatą dostaniesz.W kazdym kolorku.
|
|
Marka spodni wskazuje dla kogo takie spodnie są chyba.. Czyli bardziej dla kobiet.
|
|
założę się, że lepiej byłoby ci "nie w rurkach" :)
|
|
Pedalska moda!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Moze nie tyle pedalska co po prostu dziwna... nie wiem czy ja juz nie nadazam za swiatem czy jestem na bakier z moda ale nie podobaja mi sie faceci w rurkach!!!!
|
|
WSTYD
|
|
Albo kupuje dziewczyna, albo dla dziewczyny. Innej opcji nie ma, no chyba że znowu mam rzygać :/
|
|
wątpię Rondo....przecież to "męskie" spodnie :) Mnie przeraża w takim razie wygląd pań, które preferują panów z takimi upodobaniami :) W sumie to mówi się, że liczy się "wnętrze" a nie wygląd.....hmm......
|
|
Ale od wyglądu się wszystko zaczyna. Zwykle. cayler wypowiedz się, bo niezdrowa sytuacja...
|
|
Na jesien juz niektore pedzie przymierzaja sie by smigac w legginsach i marynarkach. Sam miodzio widok sterczacych toreb pod sprzaczka paska. A za rok juSZ tylko stringi i marynarki. Rzygac sie chce widzac lowelasa w rurkach!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Te autor.Najlepiej nic nie zakladaj. Wloz marynarke i w d.... rurke,od odkurzacza i bedzie GIT!
|
|
|
tak tak żżżżżżżżygać.
|
|
Kiedyś na Długiej był sklep tej marki, niestety nie wiem czy dalej istnieje, ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |