sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Car Audio

Witam, mam pytanie czy w Łomży jest coś takiego jeszcze jak FoxMusic? Gdzie mają różne suboofery, wzmacniacze i co podłączą od razu to wszystko i co najważniejsze doradzą co wybrać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Car Audio

A i ile mniej wiecej koszt poprowadzenia kabli z bagażnika i tylnych drzwi do radia tak jak w orginale w samochodze Golf V

Chcesz to sprzedam Ci swoj wzmacniacz firmy LANZAR jedna z najlepszych firm 2400watt oraz posiadam tube 700watt 510764983

wez podlacz se sam i nie sluchaj co ci doradzaja bo wyjdziesz na tym jak wiesz..... poczytaj se na forach jaki sprzet kupic ewentualnie zlec komus montaz. W firmach kasa jest zdzierana tak ze wyjdzie ci conajmniej x 2.

popytaj na legendarnym forum motone.pl

jest tam gdzie zawsze byl :) na przeciwko 4+ na Legionow.

tzn mi chodziło ja jak ja o to czy są inne firmy jak fox music :) chodzi mi o rozejrzenie się cenowo po takich sklepach i popytanie ile kosztuje montaż takiego czegoś. Bo ja wiem ze w foxmusic podobno jest drogo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org