Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Car Audio |
Witam, mam pytanie czy w Łomży jest coś takiego jeszcze jak FoxMusic? Gdzie mają różne suboofery, wzmacniacze i co podłączą od razu to wszystko i co najważniejsze doradzą co wybrać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Car Audio |
A i ile mniej wiecej koszt poprowadzenia kabli z bagażnika i tylnych drzwi do radia tak jak w orginale w samochodze Golf V
|
|
Chcesz to sprzedam Ci swoj wzmacniacz firmy LANZAR jedna z najlepszych firm 2400watt oraz posiadam tube 700watt 510764983
|
|
wez podlacz se sam i nie sluchaj co ci doradzaja bo wyjdziesz na tym jak wiesz..... poczytaj se na forach jaki sprzet kupic ewentualnie zlec komus montaz. W firmach kasa jest zdzierana tak ze wyjdzie ci conajmniej x 2.
|
|
popytaj na legendarnym forum motone.pl _________________________________________ www.autosalonik.pl
|
|
jest tam gdzie zawsze byl :) na przeciwko 4+ na Legionow.
|
|
tzn mi chodziło ja jak ja o to czy są inne firmy jak fox music :) chodzi mi o rozejrzenie się cenowo po takich sklepach i popytanie ile kosztuje montaż takiego czegoś. Bo ja wiem ze w foxmusic podobno jest drogo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |