Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pogotowie dentystyczne w Łomży |
Witam, tak jak w temacie chciałbym się zapytać czy jest jakieś pogotowie dentystyczne w Łomży gdzie przyjmują z bólem żebą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pogotowie dentystyczne w Łomży |
z tego co wiem chyba tylko Bialystok
|
|
Z tego co się dowiedziałem od "bardzo miłej i uprzejmej" pielęgniarki na Pogotowiu to w Ostrołęce jest pogotowie. Nawet żadnych leków nie chcą przepisać ani nic
|
|
Ostrolęka to już inne woj. w naszym tylko Bstok. Ale rzczywiście chyba Ostrołkęka jest lepszą alternatywą.
|
|
Teraz to województwo jest bez różnicy na to już nie patrzą
|
|
W świeta jacyś ludzie pytali mnie o dojazd na ul Monte Cassino chyba 13 jest tam gabinet dentystyczny w takim budynku z cegły . Szukałam na necie ale nie udało mi się znaleść nr tel. Musisz tam podjechać, być może lekarz pracuje tez w nagłych wypadkach. Jakies namiary napewno znajdziesz na dzrzwiach gabinetu.
|
|
Aha dzięki trzeba będzie się tam przejechać
|
|
Proszę bardzo :) Zdrówka życze :)
|
|
Pewnie ze 100 wizyta i pląba czy tam wyrwanie doliczy i ze 200 mu wychodzi to i ja bym chciał taki biznes otworzyć
|
|
Właściwie u wszystkich dentystów ,którzy podejmą się pracy w dni wolne trzeba zapłacic extra. Ale jak boli to niestety ...
|
|
Można było iść na dentyste to by wpadało grosza troche
|
|
Dokładnie ;)
|
|
o nas zakres usług » poprawa estetyki uśmiechu wybielanie stomatologia zachowawcza higienizacja endodoncja chirurgia stomatologiczna chirurgia przyzębia protetyka implantologia zdjęcia rtg dla dzieci nasze prace kontakt galeria 18-400 Łomża, ul. Sybiraków 5 lok. 6 tel. 086 216 35 83 kom. 0 507 100 901 e-mail: klinika@bodent.com.pl Rejestracja telefoniczna: tel. 086 216 35 83 lub kom. 0 507 100 901 drukuj mapę dojazdu Copyright © 2010 Bogdan Dmochowski Klinika Dentystyczna BODENT | Mapa strony | Wykonanie: omulo.com
|
|
A leczycie tylko prywatnie czy i na NFZ
|
|
Na stronie 4lomza po prawej stronie widnieje reklama - Pogotowie stomatologiczne .
|
|
Aha spoko
|
|
P. Głuszkowski, przyjmuje na Polowej. Największe szanse, że dziś się pofatyguje, ale nie licz, że wyleczysz na NFZ. W dni wolne od pracy tylko prywatnie. Poza tym w normalny dzień pracy, zwłaszcza na koniec roku raczej trudno byłoby Ci się dostać do jakiegoś dentysty na NFZ. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |