sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hala targowa- kolejny przykład komitiwy w Łomży

rozwiązanie licytacji jest jak najbardziej racjonalne a ze hala jest wybudowana aby na siebie zarabiała to nie rozumiem dlaczego tak nie zostało zrobione i wydaje mi sie ze jest to wynik braku gospodarności tymże budynkiem ludzi zarządzających. dodatkowo jest to prawo wolnego rynku(kto da więcej wygrywa) tak wiec interesy Wykowskiego mnie tyle co śnieg, którego nie ma, ale raczej tak byc powinno i jakies CBS z CBA tym powinno sie zajac.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hala targowa- kolejny przykład komitiwy w Łomży

popieram

Jak komuś dadzą i poniesie koszty na wykończenie a potem okaże się że to bezprawnie bo wszędzie obowiązuje licytacja to kto zwróci ludziom te koszty?

a jak ktos mysli ze innych wykiwa to kto ma sie za takiego martwic
ale dziwi mnie ta sytuacja, jak to moze byc ze wybrani maja prawo wieksze niz inni i kto o tym decyduje. a jesli oni maja prawo to dlaczego nie dokładaja do całej inwestycji jesli jest ona dla nich tak korzystna tylko z budzetu i unii czerpia.
no dla mnie to śmierdzi znów na kilometry az do Londynu doleciało i musiałem sie wypowiedzieć.

a tak to zarządzający. jesli byłaby mowa o jakimkolwiek bezprawiu odpowiada. moim oczywiscie skromnym zdaniem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org