sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie......czyżby pan kibla nie miał!!!

Od pewnego czasu widzę gościa który wychodzi z mieszkania z garneczkiem i wylewa niezjedzone potrawy na trawnik, tuż obok parkingu! Ten proceder odbywa się przy Kasztelańska 6.
Jaśnie pan myśli, że w ten sposób pomoże bezdomnym pieskom i kotom których tu nie widać. Psy przeważnie pojawiają się razem z właścicielami i taki pies napewno z mordą na smyczy nie zajrzy co w trawie piszczy, bo jego pan na to nie pozwoli. W związku z pana troską o zwierzęta, Kup pan haborów i gotuj żarcie dla schroniska(tam bardziej to śię przyda)a nie rób wiochy bo tak będzie, że sam w to wdepniesz!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie......czyżby pan kibla nie miał!!!

Masakra ...

faktycznie masakra

Zgadzam się, regularnie widuję ludzi którzy bez skrępowania wywalają jakieś stare resztki z obiadów, dla 'bezdomnych' zwierzątek, których jakoś nie widuję (?). Potem zalegają na trawnikach gnijące sterty żarcia, głównie kości z kurczaka, które prędzej zwierzętom zaszkodzą niż pomogą. Mój pies nie raz zatruł się takim świństwem... Ludzie koszy na śmieci nie mają?

akurat popieram tego człowieka bo sam tak robie, zawsze wyrzucam gnaty dla wron. Po drugie nikt szanujący zieleń w to nie wdepnie, bo po trawnikach sie nie chodzi tylko po chodnikach.

młody...srać pewnie też chodzisz na trawnik....nikt w to nie wdepnie he!

to wyszło kto depcze trawniki i jeszcze na forum opisuje zwoje zachowanie

ormoooooooooo donosiciel zatrudnij się w policji oni lubią tam takich co donoszą i wytykają innych palcami

A ja mam taki problem że jaśnie Państwo z mojego bloku i trzech najbliższych. notoryczne "sra psami" - fakt ze nawet pies ma potrzeby fizjologiczne ale jak sie ma psy to sie kuźwa po nich sprzata!!!!!!! Wkurza mnie niemiłosiernie jak mi syn psie kupy na butach do domu znosi!!!!!

Popieram- sprzątać po swoich psach!

to to jeszcze nic. a jak babka wylewa fekalia przez okno na głowy przechodniów to dopiero masakra.

młody ...nie umiesz czytać ze zrozumieniem...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org