Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kopie zapasowe xbox |
witam, szukam kogoś na terenie Łomży kto sprzedaje kopie zapasowe gier do xboxa 360 pod lt 3.0, jakieś namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kopie zapasowe xbox |
kopie zapasowe haha
|
|
To teraz tak to się nazywa
|
|
kopii zapasowych sie nie sprzedaje sa tylko na wlasny uzytek o ile kupiles oryginalna
|
|
nie potrzebuję tutaj adwokatów, straży miejskiej oraz tym podobnych. Wiem, jak to wygląda ze strony prawnej, nigdzie nie napisałem że nie mam oryginalnych gier
|
|
to jak masz to mozesz sobie ich kopie zrobic i tyle ... wiec o co pytasz masz swoje to je miej
|
|
Nie rób z siebie jeszcze większego idioty, niż nim jesteś. Temat nie jest skierowany do Ciebie więc scrolluj dalej i nie spamuj
|
|
albo jestes idiota albo szukasz wiekszych idiotow niz sam jestes to jak jak by temat ukradli mi komorke podajcie adres gdzie moge jo odkupic albo poszukuje uzywanego portfela czy nie wiecie kto moze takie posiadac badz ukradli mi samochod gdzie sa jakies dziuple gdzie moge zobaczyc jakie auta posiadaja ... no chlopie nie wiesz nie masz znajomych sie nie dowiesz ... spedzaj cale zycie przed kompem i miej tylko wirtualnych znajomych to cos ogarniesz oprucz siebie
|
|
Zamknij ryj, otwórz słownik, i ogarnij trochę podstawy gramatyki i interpunkcję, dopiero komentuj. Co Cię obchodzi co ja robię, co kupuję, czego szukam? Skoro mowa o wirtualnych znajomych- ja nie staram się wpieprzać komuś w temat, robić niepotrzebny spam i na darmo nabijać posty udając za mądrego i wszechwiedzącego, a tak na prawdę używając formy gramatycznej "jo" wyjdź z chlewa, przyjedź do miasta i zauważ że tu jest życie inne niż na wsi, nikt nikomu nie zagląda do gara, nie wchodzi w dupę i można normalnie żyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |