Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najwiekszy palant na forum |
Oczywiscie wszyscy wiedza to maruda.Jeszcze jest drugi .Totalny ignorant polelum.Zastanawiam sie czy nie sa bracmi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najwiekszy palant na forum |
Klub Myśli Żenująco patriotycznej w natarciu :):) buahahahaha:) nie popuście w czarne mundurki palanty:):):)
|
|
jeszcze egzorcysta
|
|
Maruda to debi....l i łajz.....a
|
|
Czy u was też nie które wyrazy w wypowiedziach na 4lomza są teraz na niebiesko i podkreślone? a jak się najedzie na ten wyraz to pojawia się prastokącik z : " You could win an ipad! "
|
|
przeciez to jeden i ten sam . Wkleja i pisze co się da bo tylko tutaj ma szansę kontaktu z człowiekiem .W realu omijaja go
|
|
No i si.ę z żalu nad twoją głupotą popłakałem :):) buuuuu :(:(
|
|
Masakra
|
|
plejada gówniarz robiących loda proboszczowi na klęcząco. Wesołych świąt. lelumel
|
|
polelum Jak możesz obrażać polskich patriotów :):) Tosz to podobno kwiat młodzieży jest :) Co prawda z wykształceniem Gimnazjalnym, ale jest:):)
|
|
Bez napięcia pamiętajcie, kto się wkurw*a ten się nie śmieje, tylko po to to istnieje mam rację maruda ;) ? Kto nie pamięta Ten nie Przypomni
|
|
maruda Ty mośku
|
|
Abcdulec:) Ty to jestes znawca:):):)
|
|
aA ty maruda kim jestes?
|
|
Pewnie synem ubeka. Ja uczylem sie w poczatkach edukacji w szkole nr 4.Oczywiscie za komuny.Wiele kolezanek i kolegow corek i synow uwczesnych sekretarzy siedzialo z nami w jednej lawce.Bron boze nic do nich nie mam .Wiekszasc jest ok.Tylko sie zastanawiam ktory ty jestes.Bo ze jestes to jestem pewny. Zmieniajac temat dlaczego wlasnie sobie czworke upodobali. Czerwona zaraza!!
|
|
Idą Święta zwierzęta przemówią ludzkim głosem,a wy nie potraficie?Jak ta młodzież dzisiaj wychowana.Można się kłócić ,spierać i mieć własne zdanie,ale grzecznie się potem rozejść i tyle..
|
|
Maruda wygrywa wszystkie plebiscyty na palanta od swych narodzin. Jest z tego szeroko znany licznym odbiorcom Łomżyńskiego forum. Niemniej jednak nie poprzestaje na tym , jego ambicją jest wbić się na forum Warszawskie i tam starać się o pierwsze miejsce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |