Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
licytacje komornicze/ us |
Witam. Mam pytanie, czy w Łomży odbywają się licytacje rzeczy zabranych przez komorników lub w naszym urzędzie skarbowym ? Czy można gdzieś w internecie śledzić, co można kupić na licytacji ? ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: licytacje komornicze/ us |
www.komorniczelicytacje.pl a co dokladnie iteresuje ciebie
|
|
samochód, chciałem popatrzyć cy coś ciekawego nie mają. Na tej stronce zero przedmiotów na sprzedaż. ---------------------------------------------
|
|
tylko jakieś koparki maszyny, wózek widłowy :) ---------------------------------------------
|
|
Wözek widłowy w sam raz dlaciebie będzie odpowiedni ,to sobie zarbisz przy okazji
|
|
Ogłoszenia o licytacjach są wywieszane w UM. Wiem, bo sam kiedyś widziałem Corollę za 50% wartości rynkowej :) oczywiście starą, ale zawsze.
|
|
Nie zeruj na ludzkiej biedzie bo sie obroci przeciwko tobie.wesolych swiat
|
|
dvw ..... bo trzeba było własną firmę otworzyć, a nie szukać pracy przez internet.Ja tak zrobiłem i nie narzekam. Łatwo jest pouczać innych ale Ty chyba też za bardzo zaradny nie jesteś z mojego punktu widzenia oczywiście.
|
|
ale ja mam pracę i mam co jeść :). Zawsze możesz mi pomóc piątek, podać nr. konta? ---------------------------------------------
|
|
piątek koniec ju.ż tego tematu, macie już swój wątek i sb tam gadajcie ---------------------------------------------
|
|
Widzisz problem w tym ,że nie wiesz czy będziesz miał to jutro lub za tydzień .Co wtedy, myślisz ,że znajdzie się ktoś kto zechce Ci pomóc?
|
|
Byłam świadkiem takiej licytacji jakieś 3 lata temu, samochód pod młotkiem, od teścia kupił zięć ;P nikt we wsi nawet nie wiedział, że coś "takiego" było jak licytacja. :P
|
|
piątek to rodzina mi pomoże, nie przeżywaj. Musze się przejść do UM, zobaczę te ogłoszenia :). ---------------------------------------------
|
|
Wejdź do komornika Na Polowej i spytaj.Takie licytacje odbywają się na parkingu sądu przy ul.Polowej 1 Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
thx za info ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |