Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bylem u Wojtka na Krasce i ksenos juz ok |
pisalem o problemie z ksenonem w mercu Wojtek na Krasce zrobil w 5 min i za free wysterczylo zarowke przelozyc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bylem u Wojtka na Krasce i ksenos juz ok |
To trzeba to oblać i dać na tacę w tej intencji w niedzielę.
|
|
to wojtek mial gest 001
|
|
reklama, bierze grubą kasę za jakieś głupoty, nigdy brak czasu, tragedia. Wolę już tego na sosnowej. ---------------------------------------------
|
|
zawsze brak czasu*** ---------------------------------------------
|
|
co ty pierdzielisz.. Byłem kiedyś u niego bo padła mi przetwornica od xenona ... Wystarczyło odkręcić zderzak w aucie oraz nadkole żeby się dostać do lampy.. Mechanik stwierdził ze potrzebuję do tej roboty całego dnia .. Wycenił mi koszt 200zl przetwornica oczywiście moja... Drogi gościu na tej Krasce... i podziękowałem.. Zrobiliśmy to z kolega w jakoś godzinkę a ze miał garaż co było najważniejsze gdyż była zima więc i butelkę zrobiliśmy przy okazji :)
|
|
Wojtek czasami ma gest i zrobi coś za free lub przynajmniej rzetelnie podpowie,ale jak gość mu się z ryja lub głupiej gadki nie podoba ,to wali cenę z kosmosu i spławia frajera, a taki typ opowiada potem koszałki-opałki ,jaki to Wojtek jest bee... A prawda jest taka,że Wojtek to równy i wesoły facet,a napewno na 100% najlepszy elektryk w mieście. Kokosz
|
|
ciekawy facet zeby naprawic auto musi mu sie klient podobac ha ha 001
|
|
To znaczyloby ze naprawy u niego sa robione na ,ladne oczy'.
|
|
a w naturze nie chce?
|
|
Potwierdzam, dobry fachowiec . Niejednokrotnie nie dotykając auta zdiagnozował problem ze 100 % powodzeniem.
|
|
Naprawa aut to jego hobby. Jak ktoś robi to co lubi to jest w tym dobry:) _________________________________________________________ www.autosalonik.pl <-- Motoryzacja w zasięgu ręki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |