Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IJak tam koguciki ? :):):) |
Alpamatoł, niu nia, Studencik :):) Jak samopoczucie dziewczynki? Grzebyczki opadły? ogonki opadły? Piórka opadły? hahahahahahahahaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IJak tam koguciki ? :):):) |
Masakra ...
|
|
Cisza
|
|
Wczoraj się wypsztykali :)
|
|
I bardzo dobrze, bo było za dużo polityki.
|
|
Poszli po rozum do głowy,albo matka zagoniła do nauki.
|
|
Nie wiem czy zauwazyles marudo że wczoraj niejako "bronilam" cie po tym co napisal ten alpa-cos tam , wiec w przyszlosci pamietaj o tym i obrazaj mnie nieco mniej hehe :) a tak powaznie to gdzie ty jestes jak cie nie ma!????? Wczoraj rano taka dyskusja o tobie a tu ciiiisza....
|
|
Nie obrazałem ciebie raczej aż tak bardzo :) No ale skoro mi się wymskło to wybacz:):) Czasami i maruda ma coś czym musi się zająć :):) Ale przedwczoraaj uprzedzxałem zę będe późnym popołudniem :):)
|
|
Jakos do tej pory mi niczym zbytnio nie podpadles wiec chyba rzeczywiście. nie obrazales. tak tylko "przyszlosciowo" myślę. :) swoją droga gratuluje doprowadzania "brunatnych" do koloru purpury :)
|
|
Ufff to kamień mi z serca spadł :):) No cóż, może i maruda nie jest tak do końca idiotą , skoro od czasu do czasu udaje się jemu debila doprowadzić do szewskiej pasji :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |