Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Speed |
Co sadzicie o uslugach internetowcy firmy Speed? Czy Speed warte jest polecenia? --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Speed |
A co chcesz robic? jezeli chczesz serwer by zalozyc strone i poczte to z tego co wiem i jak polecaja ludzie nazwa.pl , sisco.pl jest spoko sa tam najszybsze serwery i lącza z tego co wiem obecnie . Slyszalem ze 4lomza przenosi sie na Sisco wiec moze bedze lepiej szlo ale pewnie im uslugi zdrozeja . Jezeli chcesz zrobic stronke proponuje TIM Development http://www.nasza.firma.pl/ (tez z Lomzy) robili stronke Yam Cafe fajnie wyglada popatrz sobie. Lub jak chcesz speed http://www.um.lomza.pl/ to ich produkcja . Wybor nalezy do ciebie
|
|
jest jeszcze Kombud Internet i Inet GG: 6447776 GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Ta. Przyjzalem sie. Jest dokladnie jeszcze Kombud Internet. W sumie jak na tyle firm informatycznych to malo w lomzy jest firm tworzacych www. Apropo yam.pl szkoda ze kamerki nie dzialaja :( --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Widzę, że konkuręcję boli. I słusznie.
|
|
ale fakt. polecam TIM Development http://www.nasza.firma.pl/. Z tego co mi wiadomo, ostatnio chcieli zrobic super stronke za naprawde niskie $ jakiejs kawiarence, czy cos, ale SPEED im sie nieładnie wcial w to. Ale coz :) widac konurencje boli :) TIM Development http://www.nasza.firma.pl/ -> porozmawiajcie z nimi. a co do konkurencji, to moze niedlugo pojawi sie kolejna "gazeta bezcenna", tym razem autorstwa elomza.pl (ktorego jeszcze w sieci, nie ma, ale ciagle sledze, jak postepuja prace nad tym). GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Ktosiu widze, że nie wiesz o czym piszesz. Ale przy okazji widze, że odkrywasz karty. Sam widzisz , że to tylko kopiowanie. Nic nowego nie wymyślają. Było 4lomza.pl i .. teraz, wszyscy będą robili portale, (tylko na odwiedzalność trzeba zapracować). Powstała Bezcenna, i co? Też ten sam pomysł będzie powielany. Jak ksero. Wiadomo, jak kopiować to z lepszych.
|
|
marek : ja wiem, o czym pisze. to Ty zdradz wiecej szczegolow. a poza tym: jak dla mnie przesadą jest tworzenie kilku portali... bez sensu 4lomza.pl - OK lomza.info - ok um.lomza.pl - o lomza.pl - o a reszta : lomza.com elomza.com - tez bedzie ? elomza.pl - bedzie napewno i jeszcze jakichs kilka, o ktorych juz sam nie wiem, bo łatwo się pogubic, jest niepotrzebna moim zdaniem. a co do gazety, to uwazam, ze powinni spróbowac. zawsze to bedzie cios w stronę kontaktow, ktore tez maja płatna gazete, itp. Z drugiej strony, jesli kontakty by upadly, z powodu popularnosci "bezcennej", to rynek zasypała by fala gazet "amatorskich", bez redaktora naczelnego, bez reporterów etc, a to moim zdaniem byłaby ogromna klęska. Pozdrawiam. jak ktoś ma jakieś pytnia, prosze pytac na GG. GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Odnosnie TIM Development http://www.nasza.firma.pl/ to tez rozne rzeczy slyszalem. Jak sie np bierze gotowy, darmowy system na www i mowi sie, ze to wlasna praca, po czym probuje sie to sprzedac za ladne pare tys. zl to chyba lekka przesada. Ale moze to ludzie glupoty gadaja...
|
|
Uważnie obserwuję rozwój firmyy SPEED prawie od samego początku i jestem pełen uznania. Ciężką pracą, z polotem i otwartymi głowami, opanowują oni coraz nowe obszary IT. Co szczególnie cenne, potrafią swoje fantastyczne pomysły wcielać w życie niespotykanie skutecznie. Oby takich w Łomży jak najwięcej. Tak sie tez tradycyjnie składa, że odnosza oni znacznie większe sukcesy poza Łomżą, niż na miejscu. Dlaczego ? O tym dyskutujemy na tym Forum już trzeci rok. Spróbujmy nauczyć się cieszyc z tego, co się innym udaje. Pozdrawiam
|
|
Amen. Święte słowa :) Ale tak bez jaj (aby było lżej) to podobne słowa wypowiada firma "Majkrosoft" i "TepŚa", a co nam to daje? Wysokie ceny, niestabilne produkty czy bezrobocie.... --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Do jednych przemawiają słowa, do innych raczej fakty.
|
|
Pierwszy raz słyszę, że za bezrobocie odpowiada MicroSoft i TP S.A. To jest bardzo oryginalna ocena.
|
|
Ktosiu jeśli myślisz, że jestem przeciwny powstawaniu innych serwisów, gazet itd. to się mylisz. Nie można zabronić ludziom tworzenia takich serwisów, sam wiesz że to tylko lepiej, oczywiście, jeśli będzie tam coś ciekawego. Pamiętasz, jak kilka lat temu powstawały portale w Polsce? Co większa firma to tworzyła portal... a dziś? Niewiele z tego pozostało . Co do gazet amatorskich kontra z redaktorami. Zobacz wyniki poczytności w Warszawie . Tam na 3 i 4 miejscu są gazety bezpłatne. Może to taki czas? Nie upatrywałbym tu ciosu przeciw kontaktom. Oni mogą na tym zyskać, o ile będą chcieli. Pamiętacie, jak przyszedł z pustą bronią młody człowiek do telewizji publicznej i chciał wejść na antenę. Czytałem później wywiad z jego kolegami. Telewizja zrobiła z niego bandytę, a on chciał tylko przeciwstawić się obecnej, jego zdaniem złej sytuacji jego pokolenia.
|
|
Ha :) a ja powiem tylko tyle : Biada, Biada, Wielki Babilon upada :) Pozdrawiam wszystkie konkurencje razem i osobno kazda :) GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |