Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Usunięcie zęba |
Czy ktoś może mi polecić dobrego stomatologa do usuniecia zęba.Oby nie Kobieta bo z doświadczenia wiem,że lepszy jest mężczyzna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Usunięcie zęba |
Głuszkowski B., lek. chirurg stomatolog. Gabinet 0 (0) Kom: 602 479 828 18-400 Łomża, Polowa 15 lok. 76, woj. podlaskie ja bylem ostatnio 2 minuty zeba nie ma i nie ma bolu ja
|
|
a czy możesz jeszcze podać koszt usunięcia? never give up!
|
|
Dla mnie osobiście to bez znaczenia, aby solidnie.To jeden stomatolog usuwa tylko zeby w Łomzy?
|
|
Ja ostatnio usuwałam u Wróblewskich na Wyszyńskiego i jestem bardzo zadowolona a wyrywała mi kobieta:)
|
|
100zl i jest bardzo dobry polecam go bo bylem w czwartek u niego nawet nie wiedzialem kiedy mi go wyrwal ja
|
|
Doktorek Pióro też dobrze usuwa. Zostawiłem u niego pół szczęki i nie bylo problemów nigdy
|
|
ja także polecam usunięcie zębą u Pana Głuszkowskiego. Cena nie jest wygórowana tak jak w innych renomowanych gabinetach mieniących się hahaha topowymi a wyrywanie wykonywane jest profesjonalnie. Ja po rwaniu żeba byłem zaszokowany ,że można to zrobić tak szybko , bezboleśnie a rana po wyrwanym zęba była taka mała. Z pełną odpowiedzialnościa polecam tego stomatologa który specjalizuje się właśnie w chirurgii szczękowej. lelumel
|
|
ja natomiast ostatnio usunęłam ósemkę dolną,której zwykle nikt się nie chce podjąć.po wielu telefonach do różnych stomatologów i usłyszeniu kosztu tego "zabiegu",na myśl mi wpadło jeszcze jedno miejsce.Okazał się to strzał w 10.Aż trudno w to uwierzyć,ale miły pan stomatolog wykonał to na NFZ,kosztem było jedynie dobre znieczulenie i zdjęcie RTG za 15,00 zł.Dodatkowo wypisał mi jeszcze antybiotyk,by rana dobrze się zagoiła.polecam,ośrodek w Piątnicy.
|
|
Co wy z tymi zębami macie, że tak je usuwacie, zębów nie myjecie ??
|
|
Do ELop :ósemki się usuwa:-) nie leczy Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |