Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DVB-T na górce Zawadzkiej |
Muszę teściowej kupić dekoder DVB-T :) Jaki byście polecili i czy na osiedlu wystarczy antena wewnętrzna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DVB-T na górce Zawadzkiej |
Ty , ale jeszcze TV TRWAM nie nadają :):)
|
|
TVTrwam nie potrzebne bo bym miał konkurencje w dostępie do emerytury :P
|
|
To będzie odbierał i na pokojowej antenie :) A dekoder to musisz sam wybrać , nie brakuje tego i nie wybieraj drogiego bo to bez sensu jest:)
|
|
Kup telewizor z MPG-4 i antenę do tego, bez żadnego dekoderu :)
|
|
mi odbiera z anteny blokowej :). TV MPEG-4 ---------------------------------------------
|
|
a mi z 4 piętra odbiera z widelca ;)
|
|
Odbieram naziemną ale pomimo iż mam 20-kilka kanałów to realnie "odbieram" jedynie kilka z nich. TVP Historia, Kultura, Polsat i inne - zależy od dnia, zazwyczaj czarna plama. Nie wiem z czym to jest związane.
|
|
Moim zdaniem winna jest wtyczka antenowa. Musi być naprawdę dobrze zrobiona, ja swoją z godzinę przerabiałem, więcej uziemienia, więcej drucika itp., kosmetyczne sprawy, a uzyskałem efekt 22 kanały bez zakłóceń. ---------------------------------------------
|
|
a mam : TVP1 TVP2 TV 3 TVP 1 HD TVP 2 HD TVP Białystok TTV ESKA TV POLO TV TVP INFO TVP KULTURA TVP HISTORIA POLSAT TVN Puls PULS 2 POLSAT SPORT ATM ROZRYWKA TV4 TV6 tvn sIEDEM Polonia chyba wszystkie ---------------------------------------------
|
|
Ja to swoją drutem żebrowanym wzmocniłem , żeby sygnał przez żebra nie uciekał :)
|
|
Maruda ja poważny temat założyłem a Ty mi tu zaśmiecasz ;)
|
|
najlepsze są firmy Cabletech i takiej firmy polecam dekoder
|
|
...najlepiej chodzi na kole od roweru, jak zanika trzeba tylko trochę pokręcić w lewo lub w prawo.... rudy błazen z druhem
|
|
a macie jakieś kanały oprócz tych wyżej ? ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |