Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginal pies ,owczarek niemiecki!!! |
W niedziele popoludniu przy ulicy Sikorskiego/woj.Polskiego zaginal pies rasy owczarek niemiecki,krotko wlosy,masci podpalanej, 4 letni. Pies wabi sie Ralf. Nie posiadal zadnej obrozy.Jesli ktos widzial psa bardzo prosze o kontakt na numer : 889 903 239
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginal pies ,owczarek niemiecki!!! |
w poniedziałek nad ranem około godziny 5 widziałam psiaka biegającego w okolicach Ks Anny,Rycerska *nowe bloki*
|
|
Widziałem dosyć dużego owczarka niemieckiego błąkającego się nieopodal Wyższej Szkoły Agrobiznesu
|
|
na wojska polskiego wczoraj rano przy sklepie Społem Alex. Wielki, czarny, zagubiony. Ale nie wiem czy to był owczarek.
|
|
Posłuchaj!!! Dzisiaj w tygodniku "NAREW" czytałem o jakimś owczarku, który błąka się codziennie na Starym Rynku. Jest o tym artykuł, znajdź w gazecie bądź zadzwoń do TV Narew. Nie wiedzą czyj to pies.
|
|
http://www.narew.info/8,6816-narew_extra_tygodnik_nr_288.html TUTAJ JEST DO OBEJRZENIA GAZETKA !!!!!
|
|
Tak to moj pies !!! Biedulek ... Bardzo prosze Jesli ktos wiedzial go badz widzi..Prosze o kontakt ze mna Pod numer 889 903 239
|
|
Cieszę się że pomogłem. Nie ma za co.Pozdrawiam.
|
|
Jezeli minely 24godziny,mozesz zaginięcie zgłosić na policji.
|
|
hidi - nie czekaj aż ktoś ciebie powiadomi, jedż na Stary Rynek, moze jeszcze dzisiaj ud ci się go znalezć...pies przecież przeżywa tragedie :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |