Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPK znowu szaleje na czerwieni |
MPK dojeżdża Polową do Legionów i skręt w lewo, zaświeciło się pomarańczowe, już z 5 sekund świeci się czerwone, MPK z daleko widziało światła, ale po co hamować? Dał po garach i manewr na czerwieni, na legionów samochody zaczęły ruszać. Linia 8, nru autobusu to chyba 1*7 lub 2*7. Leczę na przegląd monitoringu. Zdarzenie dzisiejsze, około 13:53 Rozumiem drobne przewinienia, ale ten człowiek naraził na utratę zdrowia życie pasażerów. W razie uderzenia bocznego w autobusie kocioł. Jak widać, ostatnia udokumentowana czerwień MPK nic nie nauczyła kierowców. ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPK znowu szaleje na czerwieni |
liczę* ---------------------------------------------
|
|
morda pajacu czekaj sobie a nie sie zalisz ze stoisz maluchem w korku a ludzie autobusu maja sie spoznic ??
|
|
lepiej się spóźnić niż mieć wizytę w szpitalu. Życie ludzkie ważniejsze od tych 2 minut. Aby to było pomarańczowe, ok, ale nie na tak późnym czerwonym. ---------------------------------------------
|
|
Ty, ale linia nr.8 nie wjeżdża z Polowej w Legionów , coś ci się pochrzaniło:):)
|
|
przykre to ale prawdziwe, też byłam świadkiem gdy ponad tydzień temu autobus MPK przejeżdżał na czerwonym świetle na skrzyżowaniu ul. Wojska Polskiego i Sikorskiego; mając zielone światło musiałam czekać aż MPK zjedzie ze skrzyżowania; byłam tak zszokowana tym, że nie pomyślałam o zwróceniu uwagi na nr pojazdu
|
|
maruda racja, ale miejsce dobre podałem i godzinę :). ---------------------------------------------
|
|
? Jak dobre, jak 8 jeździ w innym kierunku zupełnie :):)
|
|
hohoho a kanary tez sa wliczeni w mpk??
|
|
Jakiś "mundry" wymyślił kary dla kierowców za spóźnienia. Wszystko w majestacie prawa aby firma wyszła na plus. Tylko kto będzie ponosił odpowiedzialność po wypadku? http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=32252
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |