Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
garnki |
Witam Chcialem sie zapytac czy sa w lomzy jakies sklepy z tego typu wyposazeniem kuchennym konkretnie to chodzi o sprzedaz producentow takich jak emalie Olkusz czy Silesia Rybnik idzie znalezc jakies zestawy komplety tych producentow ??? z gory dzieki za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: garnki |
Kilka lat temu kupiłem takie garnki w sklepie przy rondzie, sklep był między placem Kościuszki a Piękną, sklep PSS. Z tego co się orientuję to tego sklepu już nie ma i tak szczerze to nie wiem co podpowiedzieć, może spytaj na Długiej sklep Sadyba naprzeciwko Sezamu. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
mrówka na poznańskiej i skład budowlany na legionów, tam są garnki emaliowane. w sonotę na rynku w nowogrodzie też są sprzedawcy, olkusz widziałam a tej drugiej firmy nie kojarzę.
|
|
Bardzo dobre naczynia mają w sklepie internetowym na stronie www.sklep.altom.pl. Choćby marka Valdinox warta sprawdzenia. Mam od nich garnki i naprawdę tak dobrze mi się jeszcze nie gotowało:) Super tworzywo, wygodne uchwyty, estetyka...
|
|
Najlepiej w sieci.
|
|
Najlepiej kupić w sieci . Po co przepłacać w lokalnym sklepie. Wejdź na ceneo czy allegro i wybierzesz model jaki Ci pasuje. Cena może być o 1/3 lub o połowe niższa niz w lokalnych sklepach, które mają duże koszta utrzymania lokalu i pracowników. Internetowy sklep nie ma takich kosztów i ma większy obrót więc i ceny ma niższe.
|
|
Kiedyś było o wiele więcej sklepów z garnkami. Obecnie wszystko przenosi się do sieci i faktycznie w internecie o wiele bardizej opłąca sie zamawiać.
|
|
Dobre są garnki z ikea. Szczególnie te z serii 365+.
|
|
Toso co to za szajs nam podsyłasz. Strasznie drogie. Pseudo firemki Obsługa sklepu porażka. Odradzam
|
|
W internecie można poszukać, ale ja bym się nie trzymała jednej marki
|
|
Jeżeli chodzi o mnie, to wszystkie akcesoria i wyposażenie do mojej kuchni zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowym Kuchenne - https://kuchenne.pl/garnki-aluminiowe . Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę, dostosowaną do najróżniejszych potrzeb swoich klientów.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |